Milyen fajta a kutyám? Ugye nem fajtatiszta Cane Corso?
2013. aug. 20. 15:13
21/24 sippara válasza:
El kell, hogy szomorítsalak, de akkor a tiéd sem corso. EZ egy cane corso: [link]
22/24 Huszár Arnold válasza:
A corso fül alakulására csak az elmúlt pár évben volt szelektálva és nem várható így el, hogy mindnek szabályos háromszög füle legyen megfelelő fültűzéssel.
23/24 Huszár Arnold válasza:
24/24 donne válasza:
nem vagyok tenyésztő, 3 évig kutattam, olvastam a fajta után, és most már tulajd. vagyok, nem tenyésztő, vagy különösebben hozzáértőnek sem nevezném magam,de inkább mondanám h valamelyik szülő pl CC keverék esetleg.s ezt a fülét leszámítva mondom(írom)
az utolsó videon fajtatiszta állat van,de sztem nem hasonlít a kérdező kutyájához...
vagy legalábbis erről az 1-2 képről nem sokat lehet leszűrni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!