Milyen fajta a kutyám? Ugye nem fajtatiszta Cane Corso?
2013. aug. 20. 15:13
11/24 anonim válasza:
Ha fajtatiszta lenne, akkor nem így nézne ki...
12/24 zsuzsabazsa válasza:
Te aztán nagy fotó Háber vagy.
13/24 anonim válasza:
Ránézésre sem fajtatiszta.Fajtisztának fajtiszta,mert az látszik,hogy kutya.Bár ezekről a képekről még azt is nehéz volt megállapítani :D
Gondolom törzskönyve sincs.
14/24 Huszár Arnold válasza:
Akár corso is lehet és akár törzskönyve is lehet(sajnos),de nem túl jó küllemű.
15/24 donne válasza:
jajj már mindenki csak a torzskonyvel van!
Ti nem tudjátok mi az a torzskonyv?
Minek a torzskonyv, ha nincs semmi olyan célja a kutyával amihez szukség lenne rá.Azért ha torzskonyves lenne, mivel egyesek szerint az már fajtatiszta, akkor nem tenne fel ilyen kérdést.Nem ?!
16/24 donne válasza:
egyébként, sajna nem az.a fule sem ugy áll, a pofija tul pici, a tappancsaibol itélve nem lesz akkora mint kéne.de azért rem. emiatt nem dobod ki.
17/24 anonim válasza:
Szerintem nem fajtiszta látszik az arcán
18/24 Huszár Arnold válasza:
Bocs, de egy fajtatiszta cane corsonak se áll a füle, csak ha vágják! Az meg ugye nem lehet egy éve az országba!
19/24 donne válasza:
nemtudom az utolso válaszolo, az én válaszomra célzott e, nem a vágott fulre gondoltam, hanem eleve a lapos fulre, mert igy sem ugy van(áll) ahogy annak lennie kellene.(cane corso )tul.
20/24 anonim válasza:
Nekem ugyanilyen kutyám van!Törzskönyvel rendelkezik az enyém de ha tiédnek nincs akkor is azt mondom hogy a tiéd 100% Cane Corso!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!