Miért követ mindenhová a kutyám?
Figyelt kérdés
Ha az udvaron belül megyek valahová állandóan ott van a nyomomban, ha megállok gyakran nekem jön mert közben nézelődik és észre sem veszi,hogy megálltam.
Egyedül akkor megy el amikor ugatnak a kutyák, de rövid időn belül ismét a nyomomban van.
Ha elmegyek otthonról akkor el van egyedül is.
Néha kicsit zavaró,hogy mindig ott van, sosem volt még olyan kutyám aki mindenhová követett volna.(ez 3 éve van meg)
2013. aug. 17. 12:45
2/4 anonim válasza:
Gondolj bele: kint vagy egész nap egyedül. Nem tudsz átmenni a haverjaidhoz, nincs laptopod, könyved, senki nem szól hozzád, annyi lehetőséged van, hogy fekszel a földön, vagy felállsz és bámulod a semmit. Már épp bekattannál az unalomtól, amikor meglátsz valakit a kertben sétálgatni. Sajnos az illető külföldi, nem érti, amikor azt kéred tőle, hogy "játssz velem! törődj velem, unatkozom! cseréld ki a vizemet, vigyél sétálni, vagy csak ülj mellém és vakargasd a fülem tövét!" Akkor te mit tennél, hogy jelezd, hogy örülsz, amiért ott van és szeretnél vele lenni? Követed, nem? Törődés kell a kutyádnak :(
3/4 anonim válasza:
De cuki, nagyon ragaszkodo, szeret teged:)
A nagyon zavar akkor tanuld meg elzavarni. Az enyem is ilyen, de most mar eleg szepen szolnom neki hogy: 'menj egy kicsit arrebb' es megerti. Eloszor hatarozottam kell, de aztan erteni fogja akkor, ha szepen mondod.
4/4 Oggi Doggi válasza:
Ez a szorongás jele. Azt javaslom, sétálj vele minél többet, és foglalkozz vele sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!