Mitől lehet? Fél éves a kutyám és fél óránkánt-óránként bepisil. Mindenhova, sétál és csak úgy odapisil az előszobába szobába néha az ágyra is! Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 12:27
2/9 anonim válasza:
Most véletlenül csorgat be, vagy jelöl? Tehát megáll szaglászik és pisil vagy csak úgy a semmiből? Nem mind1!
4/9 anonim válasza:
Vidd el állatorvoshoz, könnyen lehet, hogy valamilyen húgyúti vagy veseproblémája van. Ha így van, akkor nyilván nem direkt csinálja, tehát lenevelni se tudod róla, meg kell gyógyíttatni.
5/9 anonim válasza:
Az állatorvosunk mondta, hogy nagyon sokan panaszkodnak ez ügyben /mi is:)/. Állítólag ez a probléma a párzási időszakra jellemző. Ilyenkor "behülyülnek", és ha kell, ha nem, jelölgetnek. Bár, nem biztos hogy nálad is erről van szó!
6/9 anonim válasza:
Lehet betegség is, de lehet az ivaréréstől is. Az én kutyám is eljátszotta ezt félévesen, vagy kétszer. Rászóltam, ő utána tudta, hogy nem szabad. Rá két nappal kezdett fiúsan pisilni. :D
7/9 A kérdező kommentje:
Sétál és csak úgy becsorgat!!Valamikor séta közben is pisil... nem szaglászik csak megy megáll és csinálja vagy pedig séta közben engedi ki!! Köszönöm a válaszokat
2011. febr. 23. 15:51
8/9 anonim válasza:
Akkor mindenképpen doki! Ez nem jelölgetés, nem dominancia hanem egészségügyi probléma!
9/9 A kérdező kommentje:
Jolvan,akkor ahogy tudom viszem!!Köszönöm!!
2011. febr. 23. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!