Jelenthet valamit hogy kiskutyám már nem jön mindenhova utánam?
Figyelt kérdés
Eddig mindíg jött velem a lakásban is és kinnt is,de 2 napja már nem követ.Persze egy idő után néz merre vagyok egyébként játszik alszik stb2010. júl. 18. 21:47
1/5 Morfologus válasza:
Szerintem semmit. Nekem is hasonlóan viselkedik, 2,5hós amstaff. Ha valamit talál magának egy bomba se robbantaná ki, nevére felfigyel, de szaglászik matat tovább, ha megunta oda jön hozzám
2/5 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem rá mert eddig tényleg mindíg a sarkamban volt és nagyon feltűnő hogy felhagyott vele.
2010. júl. 18. 22:11
3/5 anonim válasza:
nyugi természetes..vagyis nekem eddig 3-om kutyám volt..és mint ezt csinálta
4/5 anonim válasza:
Azt se felejtsd el, hogy az elmúlt napokban borzadály meleg volt, ilyenkor legszívesebben csak a hideg kövön pihegnek a kutyák.
Nekem se lenne sok kedvem kimenni a melegbe:)
5/5 anonim válasza:
A kölyökkutyákban nagyon erős a "csordaszellem", jellemzően a legtöbb kölyökkutya folyamatosan követi az embert. Ahogy nő, fedezi fel a világot, más is érdekessé válik számára, már nem csak az ember lesz az egyetlen biztos pont, úgy elkezd önállósodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!