A kutyám mindenhova jelöl a házban . Hogy szoktassam le erről?
Figyelt kérdés
Van egy kis testű kan kutyám és mindenhova jelölget .
És ez nagyon nem tetszik az anyúkámnak .
Kérlek adjatok tanácsokat hogyan szoktassam le erről.
Pedig már nem kis kutya 2-éves.
( Pekingi palotakutyáról beszélünk ) .
2011. máj. 31. 19:13
1/11 anonim válasza:
nekem is volt palotapincsim,az is ezt csinálta.panelba laktunk és még a falat is lepisilte.csak fegyelmezéssel lehet leszoktatni,mikor látod hogy emeli a lábát rákiabálsz hogy nem szabad,vagy odalegyintesz a fenekére.most sharpeim van de neki eszébe se jut ilyen,szerencsére.ő is 2 éves most.ki is kapna ilyen viselkedésért
2/11 anonim válasza:
Hát igen, csak következetes fegyelmezéssel. Mindig szólj rá erélyesen. Viszont az ivartalanítás sokban segíthet. Az én kutyám azóta nem jelöl fedett helyen, sőt, még az udvarban sem.
5/11 A kérdező kommentje:
Az elsőnek köszönöm a válaszát .
Meg FOAGDOM :)
A többi hülye ember válaszára meg csak annyit HOGY TARCSA MEG MAGÁNAK !
És Se ivartalanítani nem fogom !
Mert szerintem az állat kínzás !
Se Kidobni nem fogom !
Szóval az ilyen hülyeségekkel hagyatok Is BÉKÉN !
Én csak normális válaszokra vagyok kiváncsi
2011. máj. 31. 20:13
6/11 A kérdező kommentje:
Fogadom ***
2011. máj. 31. 20:14
7/11 anonim válasza:
Szerintem az ivartalanítás teljesen normális válasz.
És nem mellesleg az egyetlen megoldás. Neveléssel a jelőlésről nem szoktatod le a kutyát,mert ösztön.
8/11 anonim válasza:
egyébként "tartsa" "megfogadom" "állatkínzás"......
csak hogy fejlődhess
9/11 anonim válasza:
A válaszokkal nincsen probléma...csak te vagy túl primitív, hogy tudd értelmezni! Helyesírásod is mutatja, még a 8 osztály sincs meg...Egyébként az ivartalanítás, korrekt válasz!
10/11 anonim válasza:
Basszus, normális hangnemben válaszoltam szerintem. Te meg egyből lehülyézel??? Tapasztalatból beszélünk, nem a levegőbe. Nah, mindegy, nem érdekel, ilyen hülye parasztokon nem húzom fel magam. Ha nem vagy képes megnevelni a kutyát, akkor élj a pisiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!