Rám morgott a kutyám. Mit tegyek?
Van egy 4 éves amstaff-om, ezalatt a 4 év alatt sosem volt még ilyen problémánk, viszont 2 hónapja egy másik kutyus is bekerült a családba. Egy hete történt először, hogy a másik kutyust megsimogattam, utána pedig odamentem a kutyámhoz, evés közben simogattam, és rámmorgott. Sosem csinált még ilyet, kiskorában azt is csináltam, hogy beleraktam a tányérjába egy-két falatot az én kajámból, és míg ő evett, kivettem a tányérjából az én kajámat, és megettem, de nem morgott rám, meg semmi. Ezt követően elvettem előle a kaját, és rácsaptam a fenekére. Többet ez sem fordult elő, már a másik kutya közelében sem.
Viszont tegnap vettem neki egy nagy csontot, míg ràgta, simogattam őt, nem morgott, semmi sem volt. Odajött a másik kutyus, rámorgott a kutyàra, ez érthető, védi a saját tulajdonát, de miután odamentem hozzá, megint rámmorgott, elvettem tőle a csontot, és rácsaptam a fenekére. Kétszer morgott rám, és mindkétszer a másik kutya közelében. Hogyan szoktassam le erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!