Kiskutya és lépcsőzés?
Panelben lakunk, a másodikon, és hamarosan érkezik hozzánk egy nagytestű kölyök. Ugye elég gyakran le kell majd vele menni egy sétára, de gondolom egy két-három hónapos kiskutyának nem szabad annyit lépcsőznie, viszont kézben sem szeretném hordozni (nem csak a mérete miatt). Mi a helyes megoldás? Mit csináljunk?
Előre is köszi
A németjuhász is nagytestű, de nem ajánlott neki a lépcsőzés. Tulajdonképpen más kutyának sem.
Több városban éltünk már, más-más állatorvoshoz jártunk, de egyikük sem ajánlotta kutyának a lépcsőzést.
Itt leírva is találtam egy véleményt:
Kezdjük ott, hogy 2 hónapos kutyát nem szabad utcára vinni, mert nincsenek meg hozzá az oltásai....
Egyébként ha máshogy nem lehet megoldani, kénytelen lesz a kutyus lépcsőzni.
Lift az sajna nincs:(
És ötödik: mégis hogyan szoktassam szobatisztaságra, ha nem viszem le az utcára? A kutyapelenka nekem nem szimpatikus. Természetesen nem fogom megfelelő immunvédettséggel nem rendelkező kutyák közé vinni, és olyan helyre, ahol nagy az esélye a fertőzésvesélynek, de azért még egy hónapon keresztül nem tarthatom csak bent a lakásban. Ez szerintem nem tenne jót neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!