Mi a véleményetek erről a hirdetésről?
Tisztában vagyok vele,hogy törzskönyv nélkül nem fajtatiszta.
Chip,oltás,féregtelenítés megvan, egy másik hirdető portálon írja,hogy a szülők diszplázia mentesek,bár nem tudom,hogy tudja-e ezt igazolni szűréssel.
Gondolom nem premium tápot kap,nálunk az kapna.
Alapjáraton nem vennék csak tenyésztőtől kutyát,de ebbe a kis szuka kölyökbe beleszerettem.
Ok, mindenkinek a maga felelőssége, hogy vállal-e kockázatot vagy sem, a kiskutyája egészségével kapcsolatban.
De nekem nem ez a fő okom ellene, hiszen biztosan nagyon sok egészséges szaporított kutyus is van. A szaporított kutya nem egyenlő a beteg kutyával.
DE! A szaporítók nagy része kínozza az állatokat, embertelen körülmények között tartja őket! HA SZAPORÍTÓTÓL VÁSÁROLSZ, AKKOR AZ ÁLLATKÍNZÁST TÁMOGATOD!! Plusz miattuk vannak teli gyepik, ezért, HA SZAPORÍTÓTÓL VÁSÁROLSZ A KUTYÁK ELALTATÁSÁT TÁMOGATOD!!
Miért olyan nehéz ezt megérteni???? Ennyire önzőek vagytok, titeket csak az érdekel, hogy de cuki a kutya, az már nem, hogy a kutyátok felmenői szenvednek, vagy hogy kutyák ezreit altatják el évente? Mert ez mind a szaporítók hibája! És ha vásároltuk tőlük, az ő tevékenységüket támogatjátok!!!
ma 16:49
Nem kell kiabálnod:))
Akkor viszont mégis, miért is szaporító az a tenyésztő, aki nem törzskönyveztet le kutyát különböző okok miatt? Mert egyre többen megteszik. Viszont az elvárásoknak megfelelően tartja a kutyáit. Szűrések, stb rendben vannak.
Olyan könnyű leírni, szaporító, aki papír nélkül ad el kutyát. Holott sokkal árnyaltabb az egész.Nincs csak fekete-fehér.
Ezért jó felvenni a kapcsolatot mindig. Még olyannal is, aki a hirdetésben akár törzskönyvvel ajánl kiskutyát.
Nekem volt olyan, az általam átadott törzskönyv másolattal hoztak le almot. Ment a feljelentés.
Kérdező!
Én is kerestem hirdetést ugyanettől a hirdetőtől, de érdekes módon nem találtam többet.
Be tudnád linkelni azt amit találtál ezen kívül? Csak úgy kíváncsi lennék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!