igaza van, nem értem miért kell megcsonkítani szerencsétleneket. majd le csippenteném én annak a fülét, aki ilyet tesz, meg nézném hogyan reagál.
Láttam egy helyen, valaki nagyon védte a fülvágatást, írta, hogy ha a fajtajelleg kívánja akkor semmi probléma a vágatással!
de a fajta jelleg nem az állat vele született tulajdonságait jelenti? Vagy én vagyok a hülye?
Mióta fajtajelleg, hogy valamikor egy hülye kitalálta, hogy vágjuk le a fülét, mert úgy szép...?
de egyébként bármit írunk, szerintem te már bele szerettél ebbe a kutyába, és úgyis meg veszed:)
22L
Nincs törzskönyv.
Másrészt a füle elég érdekesen van levágva csórinak.
Már csak az érdekelne, vajon ezt az árat, hogyan hozták össze? Miért pont 37ezer?:)
Ilyen okosság!
Tacskóm van, régen is volt, de még soha nem szellőztettük a fülét. Biztos rossz gazda vagyok!
kupírozás egy dolog... kinek tetszik, kinek nem...
a nagyobb baj, hogy egy törzskönyv nélküli szuka kutyus, ami annyit jelent, szaporításra szánják...
ráadásul nem is szép kiállású kutyus, és túl foltos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!