Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek? Menhelyre nem...

Mit tegyek? Menhelyre nem fogadják be! Sos

Figyelt kérdés
Nem akarom hogy el keljen altatni szeretett moszkvai őrkutyámat 5 és fél éves (harapós és veszélyes idegenekkel szemben de már rám is morog) kiskorában nevelve volt egészen 1 éves koráig aztán a munkám miatt nem volt időm rá ! Menhelyen dolgozom de oda nem fogadják be még 6 másik menhelyre is telefonáltam és egyszerűen vagy nincs hely vagy azt mondják hogy ilyen kutyát nem fogadnak be . Elfogadható megoldást keresnék és ebben kérem a segítségeket ! ÖSSZE-VISSZA LEHORDÓK KERÜLJENEK ! És mellete még van 9 örökbe fogadott kutyám és már csak 1-et nem harapott majdnem széjjel ezért keresek neki valakit aki elviszi de nem megöli !
2013. aug. 13. 23:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Tudod kit etess. Pár hülye talán elhiszi a mesédet, de én nem most jöttem a 6:20-assal. Amúgy mi a jó istent vársz, leírunk itt neked valami varázslatot, amit elkántálsz 3x, és kezesbáránnyá változik a kutya? Keresni kell egy kiképzőt, ha kell, addig rágod apád fülét, vagy keresel magad egyet, aki segít a kutyával.
2013. aug. 13. 23:30
 12/21 A kérdező kommentje:
1. és a 9. válaszolónak köszönöm a válaszát. Az ilyen embereket becsülöm!
2013. aug. 13. 23:40
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Na, hát mi meg az olyanokat nem, mint te.
2013. aug. 13. 23:46
 14/21 A kérdező kommentje:
Rendben! Csak elviselem valahogy. Ja és az S.O.S -re gyorsabban válaszolnak és az nekem csak jó.
2013. aug. 13. 23:51
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
De, ha te állatorvosnak tanulsz, és menhelyes is segédkezel, akkor igazán nem értem, hogy miért ide írsz ki kérdést. Ha valóban igaz ez, amit a másik kérdésnél leírtál, akkor bizony te olyan kutyás körökben mozognál, hogy nem kéne itt segítséget kérned, hanem kérés nélkül is mennének, ha látnák, hogy baj van...tapasztalat, pedig én csak oktatás, és iskola terén foglalkozom kutyákkal, mégis kutyás körökben mindenki segít...
2013. aug. 13. 23:56
 16/21 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: Igen menhelyen dolgozom viszont ott is csak azt mondták hogy ők azt javasolják hogy keressek fel egy fajtamentő egyesületet de ha megakarom tartani hát akkor az kemény dió lesz. Ahol tanulok ott nem igen szoktam kérdezgetni ilyeneket csak tanulok.
2013. aug. 14. 00:02
 17/21 Imola Ágnes ***** válasza:
100%
Fizess szépen egy kiképzőt, aki rehabilitálja, aztán keress gazdát, és többet ne tarts hasonló kaliberű kutyát csak mert macisan néz ki mikor kicsi...
2013. aug. 14. 07:27
 18/21 anonim ***** válasza:

Itt egy fajtamentő csoport.

[link]

2013. aug. 14. 09:07
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Több jó kutyaiskola is van a városban, csak találsz egy kiképzőt, aki elvállalja.

Mondjuk azzal szokott a probléma lenni, hogy a kiképző elmondja, hogy mit hogyan, aztán gazdi vagy beleszarik és semmit nem csinál otthon vagy beleszarik és nem úgy csinálja.

2013. aug. 14. 09:28
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Első kérdésnél: 4 éves moszkvai és a gazdája szuperkirályul ért a kutyákhoz, mert van neki másik hat! Persze egy kommentelő van, aki a pártját fogja és az ugye állatorvos lesz, csak írni nem tud.

Itt a második kérdésnél már kilenc kutya van és persze 5 és fél éves a moszkvai. Ja és a kérdező maga az előbbi kommentelő majdnem állatorvos, aki ott nagyon mondja, hogy van olyan, hogy menthetetlen és veszélyes a kutya, de itt már ellene van az altatásnak.

Értelmes válaszokhoz a következőre lenne szükségünk: őszinteségre. Légyszíves rakosgasd össze a személyiséged darabkáit és válaszolj:

Pontosan mit kell tudni a kutyáról? A leírásban még harapós és veszélyes, lentebb mégis azt írod, emberekre nem támad. Melyik az a hét menhely, akivel 'beszéltél' és elutasítottak? Mit mondanak a fajtamentők?

Ha figyelnél, látnád, hogy van itt egy csomó ember, akik élnek-halnak a kutyákért és megpróbálnának segíteni, de ahhoz abba kéne hagyni a hamukázást.

2013. aug. 14. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!