Menhelyre szeretném leadni a kutyámat, hogyan működik?
Úgy működik, hogy beszélsz velük, hogy át tudják e venni. De arra készülj fel, hogy kb sehol nem fogják tudni vállalni, mert minden menhely tömve van.
Inkább adj fel hirdetést neten, facebookon.
Odaviszed a menhelyre, elmondod, hogy mit akarsz ők meg közlik, hogy nincs hely, vidd haza a kutyádat.
Jobban jársz, ha meghirdeted ingyen elvihetőnek és csak ivartalanítva adod oda az új gazdának.
ne haragudj hogy nem a kérdésre válaszolok, de ha szabad megkérdeznem mi az ok?
nem lehet ezen segíteni? mindenképpen a menhely az egyedüli megoldás szerencsétlen jószágnak?
meghírdettem már több helyen is, hogy ingyen elvihető de még senki nem jelentkezett, hogy szeretné
3 az ok az, hogy szétfoszlik a család még azt sem tudom velem mi lesz de sajnos így nem tudom a kutyust tovább bevállalni
ó hát nagyon sajnálom :(
és az sem megoldható hogy valahol ideiglenesen elhelyezd addíg amíg rendeződnek körülötted a körülmények?
félre ne érts, természetesen én nem tudhatom hogy milyen helyzetben vagy, és nem is ráderőszakolni akarom a kutyust de gondolom szereted a kutyusodat és lehet hogy a menhellyel egy olyan végleges döntést hozol amit később megbánhatsz. főleg ha az a kutyus belopja magát más szívébe.
Nincs az országban olyan mehely, ami csak úgy fogadná. Mindenhol átlag fél évre előre várólista van.
És igen, az ingyen elvihető kutyák sem kelendőek már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!