Honnan lehet értesülni olyan reklámforgatásokról vagy -fotózásokról, ahová kutyákat várnak szerepelni?
Nálunk úgy volt,hogy sétáltunk és megállított minket egy csávó (azt tudtuk,hogy ő a gödöllői kutyasuli vezetője).Mondta,hogy pont bichonokat keres egy reklámfilmbe külföldre.Telefonszámot cseréltünk.Pár nap múlva hívott minket el is vitte 3 napra a kutyámat.
Vissza hozta nekünk megkaptuk a pénzt amiért oda adtuk a kutyát 3 napra. A kutyakozmetikusunkkal forgattak,szóval őt ismerte legalább a kutyám.
Amúgy általában szerintem ritka az az eset,hogy leszólítanak így az utcán.A suli vezetője is mondta,hogy lebetegedett a kutyus aki ment volna a reklámba.
De szerintem jó részt ismerősök kutyáit használják fel.Vagy mondjuk olyanokat akik kutyasuliba járnák és kimegy egy reklám cég és mondjuk ott keres kutyákat.
A neten nem találtál semmit?
amúgy külföldi reklámokba többször keresnek kutyákat mint magyarba, én kutyámat is Németországba vitték ki.
Azt tudom, ha valamilyen filmben akarnak szerepeltetni kutyát vagy kutyákat akkor többnyire a kutyasulikból válogatnak. Mindig attól függ, hogy mit kell csinálnia a filmben azaz abban a kb pár perces jelenetben. Azért is a sulikból válogatnak, mert ott a kutyáknak már van egy alapszintű kiképzésük ezért irányíthatóak.
Hogy reklám filmre meg fotózásra hol lehet jelentkezni azt nem tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!