Segítség a kutyám etetésével bajban vagyok?!
A pedigree egy kalap kaki.
Én ezt szoktam venni a yorkimnak, nagyon jó táp, és ez kb fél évre elég neki. Fél évente 5000 forint bele kell, hogy férjen...
De miért vettél Royal-t ha nem tudod megfizetni???
Amúgy a pedigree-nél minden jobb.A pedigree,chappi,darling,friskies meg ilyen túlreklámozott hulladékok tápok egy kalap trágyát nem érnek.
Netről rendelj kaját,mert sokkal olcsóbb.
Brit Care,Acana,Taste of the wild,orijen...stb.
Ezek között válogassál a neten és sokkal olcsóbban is jössz ki,mivel ezekből nem kell annyit neki,mert nem gabonával vannak tele.
Ráadásul kistestű a kutya,úgyhogy tuti nem zabál ki a pénzetekből.
Azt javaslom,hogy ne a kutya döntsön,mert válogatni fog,hanem a pénztárcátok,illetve,hogy látjátok-e a kutyán,hogy szép a szőre,nem fogy,nem hízik el,jó a kondija,és a kakija is rendben van.
Ja és ne cserélgessetek sok tápot,mert hasmenést okoz.EGY tápra álljatok rá.
"ha éppen nem figyelünk a másik kutyusunk kajáját lopkodja"
A kutya etetése nálunk -és azt gondolom a legtöbb kutyatartónál- így néz ki. Lerakom a tálkát, belerakom a kaját. Ha azt mondom, hogy ehet, akkor elkezd enni, és megvárom amíg befejezi. Ez az enyémnél kb fél perc.
Legyél ott, és ne engedd, hogy a másik tálkájából egyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!