Mi lehet a baja?
Valami baja van a kutyámnak, holnap délután elviszem a dokihoz ha nincs változás, addig is segítsetek, hátha tudja valaki mi lehet ez. Kicsit hosszú lesz.
Ezeket tapasztaltam:
A kutyus tegnap hányt egy picit, nem akarta megenni a vacsoráját, legelt séta közben és rettenetesen lassan sétált. Emiatt még nem aggódtam, mert volt már ilyen korábban többször, bár az fura volt, hogy normális volt a széklete, mert ilyenkor elég híg szokott lenni.
Séta után úgy 1-2 órával pedig bepisilt. Felnőtten került hozzám, 8 hónapja, még egyszer sem pisilt be!! Ekkor levittem, és nagyon sokat pisilt, de már gyorsabban jött, úgy tűnt rendben van. Ma reggel sem volt semmi gond, megnyugodtam, ezért nem mentünk el dokihoz (hétvégente szombat délelőtt és vasárnap délután rendel).
Aztán az este megint kezdődött. Nem kérte a vacsiját. Lementünk, lassan jött. Ekkor már fosott egyet. Ezután haza szaladtunk valamiért, megette a kaját, mentünk tovább. És megint lelassult. De olyan nagyon lassan jött, hogy a nagyobb úttesteken ölben kellett átvinnem, mert nem értünk volna át. Hiába tettem pórázra, akkor sem jött gyorsabban, pedig hibátlanul szokott menni pórázon.
Haza értünk sétából, és átvizsgáltam a lábait. Volt olyan pont amit ha megfogtam, felvisított, de nincs ott semmi. Séta közben is volt egy olyan hogy megfogtam kicsit a grabancát és felvisított. Meg még amikor mentünk le, egy picit beverte az orrát a liftajtóba, akkor is felvisított. Nem szokott pedig visongani... És persze kedvetlen és levert a hangulata.
Olyan fura ez az egész. Valahogy nem illenek össze a tünetek, és az is fura, hogy tegnap rosszul volt, aztán ma délelőtt jól, aztán estére megint rosszul.
Mi lehet a baja? Annyira aggódom :(
Nem, nem volt benne, legalábbis én nem vettem észre, pedig most azt is átvizsgáltam. Mondjuk elég nagy szőre van, könnyen lehet, hogy volt benne, csak már kiesett és én nem vettem észre. Spot-on is van rajta, de mint tudjuk, azok sem 100%-osak.
A láztól lehet, hogy érzékenyebb, azért visít?
Lázmérőm sajnos nincs, az orra meg neki furcsa módon mindig száraz, szóval abból sem tudom megállapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!