Megeszi a kutyám ezt a müzlit lehet tőle baja?
cerbona fitt rostos müzli
rost és kálcium van rajta rá is van írva, hogy az egészséges csontokért és fogakért ezt ettem reggelire annyira nézte a kutya mondom adok neki egyet úgysem fogja megenni de megette és evett még pár darabot belőle szerintetek nem baj ha néha eszik pár darab ilyet?
Dehogy lesz baja... :)
Én én előző kiskutyám, konkrétan azt ette, amit mi. Még én is gyerek voltam akkor, és jujjj nagyon sok mindennel tömtem. Tudom meg leszek kövezve, de volt, hogy adtam neki kólát, és úgy láttam szerette. Soha nem figyeltünk a súlyára, mert annyit mozgott, hogy nem volt gond soha. 15 évet élt boldogan, sajnos az epilepszia meg az öregsége végzett vele. Ami független az etetéstől, mert ez a fajtájában gyakori.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1366946-mit-n..
itvan pár oldal ami a kutya étrendjét is tartalmazza
Te jó isten a kutyapszichológus megszólalt..... :D :D
A kutyás sem, de még a gyereket sem tudományos alapon kell nevelni......
Mi világéletünkben mindent adtunk a kutyáknak, még csirkecsontot is, és soha egyiknek sem lett baja.
Nagynénémék 2 kutyája kutyaiskolát végzett, persze semmit nem ért... Nem kaptam semmi nasit, szigorúan egyszer kaptak naponta enni, mert azt úgy kell, persze nuku csirkecsont, jóformán semmilyen csont. 2 kutyájuk pusztult el bélcsavarodásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!