Megéri kutyát venni 2 évre?
Ha rendes ember vagy, akkor nem veszel kutyát úgy hogy közbe tudod, 2 év után el kell hagynod!!! Ha mindenképpen szeretnél, és később panelba akarsz költözni, akkor kistestű szobakutyát válasz!
2013. aug. 10. 08:55
nem szabad 2 évre kutyát magadhoz venni..
javaslom gondolkodj el ideiglenes befogadáson, ott szabhatsz előre időkorlátot meddig vállalod a kutyát, kutyád is lesz, meg nem is, mindenki jól jár.Panelba bernit meg ne jusson eszedbe sem...
2013. aug. 10. 08:57
csoda hogy egyáltalán ez felmerült benned!
gusztustalan vagy! azt hiszed a kutya egy tárgy amit megveszel aztán meg ha nem kell akkor a polcra teszed porosodni vagy mi?
tetszik vagy sem ha nem tudsz megfelelő körülményeket biztosítani ne akarj kutyát!
2013. aug. 10. 09:00
4/16 A kérdező kommentje:
jólvan azért nem kell megőrülni amúgy meg ha elmegyek attól még maradhat vidéken a szüleimnél te idióta -.- bocsánat hogy nem vagyok eszemnél és csak egy tárgyként tekintek a kutyára mit gondoltál? 2 év után kidobom a szemétbe?? akkor ott maradt volna apáéknál és max ha haza jövök esetleg 7végente akkor láthatnám...
Én még amikor nyaralni voltunk, azt az két hetet is alig bírtam ki, azt hittem megörülök úgy hiányoztak, mert nagy testű kutyáim vannak, és őket sehogy se lehetett elvinni :( pedig tudtam hogy rendes helyen vannak, mégis nagyon hiányoztak <3 nem hogy egy héten max kettő napot látom! sztem 2 év alatt nagyon, de nagyon meg lehet szeretni egy kutyust..
2013. aug. 10. 09:17
Hát ha a szüleid is akarják a kutyát és örömmel vállalják a további gondozását, akkor még működhet.
Amúgy az ideiglenes örökbefogadás jó ötlet volt. Azzal, hogy kiveszel egy kutyát a menhelyről akár több kutya életét is megmentheted, hiszen a felszabaduló helyet más kutyák tudnák betölteni ez idő alatt. Ugye hátránya, hogy a kutyát vissza kell adnod, vagy oda kell adnod örökbefogadóknak, de utólag biztos jó érzés lesz, hogy segítettél rajta.
2013. aug. 10. 09:18
A berni pásztort is lehet lakásban tartani
2013. aug. 10. 09:18
8/16 A kérdező kommentje:
lehet de ott nem bírom kielégíteni a kutya igényeit( sok hely a futáshoz,inger gazdag környezet,medence,mellesleg ott nem bírja csinálni a kedvenc foglalatosságát azt amire kilett találva a kocsihúzást akár 500kg-t is elbír egy kifejlett kutya Oo és ez még messze nem megerőltető neki az olyan 800kgnál kezdődik
Elmondok neked egy titkot: ha ki**** a kertbe, ott sem fog futkosni. Egy kutya nem úgy működik, hogy kirakod egy elég nagy helyre, oszt' néha kimész megsimogatni. Napi 3-4 megfelelő hosszúságú sétával pedig (szinte) minden kutya elvan panelban.
2013. aug. 10. 10:05
2013. aug. 10. 10:11
Kapcsolódó kérdések: