Dalmata vs. Tacskó?
Figyelt kérdés
(Kinek melyik tetszik jobban??) Én a dalmata de kiváncsi vagyok a ti véleményetekre.2013. aug. 8. 12:50
13/19 anonim válasza:
Tacskó. Nekem van 2 és nagyon szeretem őket :)
14/19 Veina válasza:
Nem szetetem a tacskókat lehet azért mert folyton meg támadtak utálatos kis dög! Hmm viszont 1 kivétel van a bnőmé.
Szerintem Dalmata :) viszont tacsitól függetlenül szeretem a kis és nagy testü kutyákat van egy kistesü Német törpe spiccem és egy Magyar vizslám imádom min2 :)
15/19 A kérdező kommentje:
Aranyos :)
2013. szept. 6. 20:52
16/19 anonim válasza:
Tacsi.De abból is a szálkás(drótszőrű).Odavagyok értük,és nem olyan egyáltalán a természetük,mit a simaszőrűeknek.Persze én minden kutyát szeretek,semmi bajom a simaszőrű tacsival,és a dalmatával sem,egyszerűen nekem a szálkás jön be.(legfőképp)De az nagyon!!!<3
17/19 anonim válasza:
Attól függ, milyen házban tartanád. Kertes házban vagy lakásban? A egy nagyobb kutyának a kertes ház való, nekünk tacsink van,de a 3. emeleten lakunk. Nem fagy meg télen kint és bőven elég neki a 100 nm szaladgáláshoz.
19/19 A kérdező kommentje:
Utolsó komment igaza van!!
2014. febr. 9. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!