Dalmata vs. Tacskó?
Figyelt kérdés
(Kinek melyik tetszik jobban??) Én a dalmata de kiváncsi vagyok a ti véleményetekre.2013. aug. 8. 12:50
1/19 anonim válasza:
nekem testileg tacskó-beagle lelkileg pitbull-roti keverékem van, a fajtiszta tacsik nem túl szépek, de inkább legyen ez, a dalmata túl nagyokat szarik a kertbe
2/19 anonim válasza:
"nekem testileg tacskó-beagle lelkileg pitbull-roti keverékem van"
Nekem meg testileg csivava, lelkileg t-rex de amúgy macska :D :D
3/19 anonim válasza:
A dalmata igen makacs kutya,inkább egy tacsi,mondjuk drótszőrű.
4/19 anonim válasza:
A dalmata. Nem szeretem a kistestű kutyákat.
5/19 A kérdező kommentje:
VÉGRE!valaki egyetért velem.:D
2013. aug. 8. 13:59
6/19 A kérdező kommentje:
Az utólsó komment :)
2013. aug. 8. 14:01
7/19 klopusz válasza:
Szia!
Az első kutyám tacskó volt, "akit" 11 éves koromban kaptam. Hat hónapig bírtuk, utána továbbadtuk.
Veszettül makacs volt, az ő természete sehogyan sem egyezett az enyémmel (és a családoméval). Simán beleőrültünk a "csak azért is" viselkedésébe.
Három évre rá vettünk egy németjuhász keveréket, elpusztulása után golden retrievert, jelenleg berni pásztor-skót juhász keverékem van.
Már nem tudnám elképzelni, hogy valaha is kistestű kutyám legyen.
A dalmata - szerintem - nem csak szép, hanem okos blöki is, én azt választanám a helyedben.
8/19 A kérdező kommentje:
klopusz: Köszönöm, hogy egyet értesz velem a kedvenc kutyám a Dalmata és tényleg szép arra vágyom, hogy egy Dalmatát kapjak
2013. aug. 8. 15:43
9/19 A kérdező kommentje:
Én se szeretem a kistestű kutyákat
2013. aug. 8. 15:43
10/19 anonim válasza:
Nekem mindegy,kicsi nagy,mindegyik bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!