Visszafordítható az ivartalanítás?
Már hogy lenne visszafordítható?
Ha lány akkor kivették a petefészkét vagy a méhét,ha fiú akkor leműtőtték a heréit!
Ezeket visszaműteni nem lehet!
kedves utolsó bunkó válaszoló és a többi aki nem tudott értelmes vlaszt adni..... nem szaporítani akartam a kutyát de ha már picit idősebb lesz esetleg gondoltam saját magamnak utánpótlásra. Ha nagyon szaporítani akarnám, akkor nem menhelyről vettem volna magamhoz egy agyon vert, harapós, bizalmatlan kutyát és nem neveltem volna belőle egy szeretnivaló boldog kiskutyát, hanem veszek 2-őt szintén szaporítótól és éjjel nappal dugatom őket. Elvileg végezhetnek visszafordítható ivartalanítás, amikor csak elkötik (elfelejtettem írni hogy kislány). És nem az okoskodásodra voltam kíváncsi, elég lett volna egy egyszerű nem.
Aki normálisan válaszolt annak nagyon köszönöm, erre voltam kíváncsi.
"gondoltam saját magamnak utánpótlásra..."
nocomment:)
14:07 hát ja!
még egy "no comment"
Akkor gyorsan legyél tisztában azzal mi a szaporítás. :) Minden annak számít hivatalosan ha nincs törzskönyve. Pontosan ezért ivartalanítják azokat a kutyákat. Ma már nem is végeznek elkötést, mert akkor ugyanúgy lehet beteg (álvemhes, rákos, gyulladásos)... Mert nem az az elsődleges hogy ne tudjon szülni, hanem az is hogy ne legyen beteg.
De menj és keresd meg a szemétben a méhét vagy nem tudom... o.O Bocs ez már morbid, de ha a hülyeség fájna... O.x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!