Megharapott a saját kutyám, mit csináljak?
tény hogy kissé érzékenyebb a kutya, nem tudom mióta van veled, de ha ezt tudtad mi a fenéért csesztetted. a kutyáknál nincs olyan hogy bocsánatkérés.
magad is tudtad hogy megijedt. leírás alapján nem is kicsit. nem kellett volna odamenni zavarni addig amíg meg nem nyugszik. a bajt pedig még csak tetézte hogy "belemásztál a kutya képébe" , (Kicsit közelebb hajoltam hozzá ) ami a kutyáknál általában nem azt jelenti hogy most akkor minden ok. ezért támadott meg szerencsétlen.
a bajt meg csak tetézi ha esetleg nem te vagy a kutya vezére.
bár hogy őszinte legyek nekem van egy sanda gyanúm hogy az, amire te azt hitted megfelelően rehabilitáltad a kutyádat éppen az ellenkezője volt. ugyanis a bocsánatkéréseddel, a simogatásoddal csak megerősítetted a kutyában a pánikot a félelmet.
ez a kutya teljesen normálisan működik. nem kihajítani kell hanem VALÓDI SZAKÉRTŐ SEGÍTSÉGÉT KÉRNI A REHABILITÁCIÓBAN ! ha a kutya valóban érzékenyebb az átlagnál, bár hogy őszinte legyek a leírás alapján ebben sem vagyok olyan biztos... egyszerűen csak a tipikus félrenevelés példája ez, amikor magukat szakértőnek gondoló emberek elkezdik rehabilitálgatni a rossz múltú kutyát úgy hogy agyon babusgassák meg bocsánatokat kérnek tőle ezzel valójában megerősítve őket a negatív érzetükben. arra már ki sem térek hogy az ilyen popó nyalás (bocsánatot kérek a kutyától, meg engedélyt hogy elmehessek -"ha azt mondod,hogy most maradj itt,mert nekem el kell mennem dolgozni,de vissza jövök este addig vigyázz a házra. Akkor ott marad és nem megy utánad"- a kutyáknál csakis egyet jelent: ÉN VAGYOK A FALKAVEZÉR!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!