Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Így megoldható az ellátásuk?

Így megoldható az ellátásuk?

Figyelt kérdés
Nyaralni megyünk 5 napra és nincs aki etesse-itassa a két kutyát. Arra gondoltam, hogy a ládájukat, illetve még egy nagy edényt tele engedek vízzel és hűvösre teszem. Tudom, friss kellene nekik naponta, de jobb ötletem nincs. A táp nem okoz gondot, mert azt kapnak bőségesen. A vízzel vagyok nagyobb gondban, hogy itassam őket amíg távol leszünk.
2013. aug. 4. 20:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

és az nem megoldható hogy a szomszéd kerítéséhez közel kiteszel több tálat is amit aztán a szomszéd a saját oldaláról mondjuk egy slaggal töltene rendszeresen?

és valahogy ugyanígy dobálhatná át esetleg a kajaadagot is.

gondolom a kutyáktól fél nem pedig olyan rosszindulatú hogy felőle ki is nyiffanhatnának a kutyák remélem...

2013. aug. 4. 23:15
 22/27 anonim ***** válasza:

Petmate Le Bistro önitató

Katt a képre!

Gravitációs elven működő önitató Microban® antimikrobális védelemmel.

Mi is az a Microban antimikrobális termékvédelem? A Microban technológia egy beépített védelmet ad a termékeknek az élesztő, gomba, különböző folt- és szagokat okozó baktérium, humusz és penész ellen. Microban technológia nem egy fertőtlenítőszer és a normál értelemben vett tisztítást sem helyettesíti. Lényeges, hogy ezen termékeket tisztán tartani is könnyebb! A Microban® védelemmel ellátott termékek hasznos élettartama pedig jelentősen hosszabb!

Kiszerelések:

Large 18,9 l, 10800.00 Ft.

medium 10,4 l, 10600.00 Ft., 8990.00 Ft.

small 3,8 l, 8500.00 Ft., 7200.00 Ft.

2013. aug. 4. 23:29
 23/27 anonim ***** válasza:
Az, hogy 150 km-re van panzió, miért jelenti azt, hogy nem megoldható? Sehogy sem szállíthatóak a kutyák? Végül is öt napra mentek, azalatt ki lehet pihenni ezt a plusz kört és még aggódnotok sem kellene, hogy mi van velük.
2013. aug. 5. 10:38
 24/27 Szilvi & Argos ***** válasza:
67%

1. Az állatok tartásáról szóló kormányrendelet előírja, hogy az állat tartója legalább 1 NAP EGYSZER köteles ellenőrizni az állatát!!!

2. Még esetleg hűvös időben 2 napra magára lehetne hagyni kutyát, bár én azt sem tenném. De KÁNIKULÁBAN 5 NAPRA???? KIZÁRT!!! Az árnyékba rakott víz is fél nap után már langyos. Vízpárolgásról hallottál már ilyen hőmérsékleten?

A kutya rosszul lehet, hőgutát kaphat, megcsípheti vmi rovar, amire allergiás reakciót mutathat, abba pedig fél nap alatt bele is halhat!

3. Mi az, hogy úgy etetitek a kutyákat, hogy leraktok hatalmas kupacokat és esznek, amennyit gondolnak??? Tuti el vannak hízva szerencsétlenek :( Ez sem egészségügyileg, sem nevelésileg nem helyes eljárás.

Mi a francnak Nektek kutya, ha ennyire nem foglalkoztok velük??

4. Nem hiszem el, hogy nincs a faluban egyetlen ember sem, aki jó pénzért ne vállalná el, hogy naponta megeteti és megitatja a kutyákat!!! Nem kell lakáskulcsot adni, elég, ha a kerti csapról kapják a vizet, a kaját meg a kutyák számára nem elérhető helyre teszitek...mondjuk ilyen melegben kizárólag száraztápot kapjanak ilyen feltételekkel.

2013. aug. 5. 12:12
 25/27 A kérdező kommentje:

Megoldottam! Szerencsére egyik ismerősöm nyaralni jön a szomszéd faluba, így azt mondta szívesen át jár megitatni a kutyákat.

Nem, nincsenek elhízva, azt pedig, hogyan etetem őket csak ránk tartozik. Jó kedélyűek, megfelelő a testalkatuk, minden rendben van velük. Köszi az értelmes válaszokat.

2013. aug. 7. 19:48
 26/27 Szilvi & Argos ***** válasza:

Na szuper!

Örülök, hogy biztonságosan megoldódott az ügy :) Hidd el, így Te is nyugodtan fogsz kikapcsolódni :)

2013. aug. 7. 21:20
 27/27 anonim válasza:
5 napra? :OOOO szegénykék -.-"
2013. aug. 15. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!