Így megoldható az ellátásuk?
Figyelt kérdés
Nyaralni megyünk 5 napra és nincs aki etesse-itassa a két kutyát. Arra gondoltam, hogy a ládájukat, illetve még egy nagy edényt tele engedek vízzel és hűvösre teszem. Tudom, friss kellene nekik naponta, de jobb ötletem nincs. A táp nem okoz gondot, mert azt kapnak bőségesen. A vízzel vagyok nagyobb gondban, hogy itassam őket amíg távol leszünk.2013. aug. 4. 20:48
1/27 anonim válasza:
Ebben az őrületes melegben már két nap után is gány lesz a vizük, főleg a bele került nyáltól.Még akkor is, ha hűvösre teszed.kellene valaki, aki legalább a vizet naponta frissíti. Talán megoldható lenne olyan helyre tenni a vizes edényt, ahonnan akár kerítésen keresztül is tud valaki vizet adni nekik. Aki állatokat tart, annak bele kell kalkulálnia a nyaralás megoldását is.
2/27 anonim válasza:
Ennyi felelősséggel miért kell nektek kutya? Nekem ha nincs ki vigyázzon a kutyáimra,itthon maradok a seggemen és nem nyaralgatok nyugodtan úgy,hogy lehet szomjan döglik a kutyám!!!!
A kutyáim fontosabbak minthogy én jól érezzem magam 5 napig!
3/27 anonim válasza:
Ha kiborítják a vizet, háromszor szomjan halnak, mire hazaérsz. Add be őket panzióba, vagy vidd őket is nyaralni, vagy maradj otthon, de ne játssz az életükkel. Legyen a panzió ára is belekalkulálva a nyaralás költségeibe.
4/27 A kérdező kommentje:
A baj az, hogy zárt a kerítés. Mellesleg egy bordeauxi dogról és egy tacskóról van szó, egyik sem valami barátságos az idegenekkel.
2013. aug. 4. 21:07
5/27 anonim válasza:
Akkor maradj velük otthon. Ha nem nevelted meg őket úgy, hogy más is tudjon velük foglalkozni, azzal aláírtad, hogy 24/7 velük leszel.
6/27 A kérdező kommentje:
Nem fogok otthon maradni, csak mert van állat a háznál, vinni pedig ha lehetne sem vinném, mert a kutya nem oda való. EZ nem vita téma. Szimplán némi ötletet várok, hogy hogyan oldjam meg számukra a legjobban a vizet. Ki nem borítják mert eddig sem tették egyszer sem, pedig döltve van az edény a kisebb miatt. A ház és a műhely között van egy melléképület, hűvös, sötét. Oda szoktak behúzódni, oda gondoltam a vizüket is tenni.
2013. aug. 4. 21:25
7/27 anonim válasza:
Mindenképpen kockáztatod az életüket, ha otthon hagyod őket felügyelet nélkül. Meg azt is, hogy a szomszédaid - tök jogosan - feljelentenek, mert veszélyezteted a gondjaikra bízott állatok életét és testi épségét.
9/27 anonim válasza:
én lennék a szomszédod, a második napon feljelentenélek állatkínzás miatt és még a kutyáidat is elvetetném tőled...
10/27 anonim válasza:
Ezért vannak a kutyapanziók.Oltva,féregtelenítve lehet őket vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!