Így megoldható az ellátásuk?
Kutyapanzió. Hidd el, találkoztak ott már kevésbé barátságos kutyákkal is, inkább ott legyenek, mint így otthon!!
A tápot hogy akartad megoldani? Hatalmas adagot elöl hagysz nekik, ami öt napra elég? Nem egészen értem. Mert ha igen, nézz utána, mi minden történhet, amikor a kutyák rátalálnak az elöl hagyott tápos-zsákra és hirtelen befalnak belőle:/
A tápot eddig is úgy kapták, két kupacban. Annyit esznek/ettek amennyi kellett nekik. Biztosan, nem megfelelő így, de semmi bajuk belőle, így szokták meg. Hiába írjátok a panziót, kb.150km-re van tőlünk.
Faluban lakunk, nem rég költöztünk ide így nem is nagyon ismerünk senkit sem, kivéve a szomszéd nénit, de ő nem vállalja. A szállás pedig még a költözés előtt foglalva lett, de ezek nem is ide tartozó dolgok.
Nézd...kaptál néhány ötletet. Nem jó egyik sem. Elmentek nyaralni. Kitesztek a megfelelő helyre sok vizet, kaját, aztán hazajöttök és kiderül, mi a helyzet.
Jó nyaralást!
Utólag olvastam, hogy nem megoldható a panzió. Hát nagyon sajnálom, hogy ez a szitu, de én így 5 napra nem hagynám ott a kutyáimat, hogy nem tudom, hogy mi van velük.
Még utólag valami folyó vizes megoldás jutott eszembe. De hát ezt is 5 napra megoldani... Iszonyatosan nagy számla lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!