Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Így megoldható az ellátásuk?

Így megoldható az ellátásuk?

Figyelt kérdés
Nyaralni megyünk 5 napra és nincs aki etesse-itassa a két kutyát. Arra gondoltam, hogy a ládájukat, illetve még egy nagy edényt tele engedek vízzel és hűvösre teszem. Tudom, friss kellene nekik naponta, de jobb ötletem nincs. A táp nem okoz gondot, mert azt kapnak bőségesen. A vízzel vagyok nagyobb gondban, hogy itassam őket amíg távol leszünk.
2013. aug. 4. 20:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Kutyapanzió. Hidd el, találkoztak ott már kevésbé barátságos kutyákkal is, inkább ott legyenek, mint így otthon!!

A tápot hogy akartad megoldani? Hatalmas adagot elöl hagysz nekik, ami öt napra elég? Nem egészen értem. Mert ha igen, nézz utána, mi minden történhet, amikor a kutyák rátalálnak az elöl hagyott tápos-zsákra és hirtelen befalnak belőle:/

2013. aug. 4. 21:42
 12/27 A kérdező kommentje:

A tápot eddig is úgy kapták, két kupacban. Annyit esznek/ettek amennyi kellett nekik. Biztosan, nem megfelelő így, de semmi bajuk belőle, így szokták meg. Hiába írjátok a panziót, kb.150km-re van tőlünk.

Faluban lakunk, nem rég költöztünk ide így nem is nagyon ismerünk senkit sem, kivéve a szomszéd nénit, de ő nem vállalja. A szállás pedig még a költözés előtt foglalva lett, de ezek nem is ide tartozó dolgok.

2013. aug. 4. 21:47
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, előtte sem olyan környéken laktál, ahol ismerik a "felelős állattartás" kifejezést...
2013. aug. 4. 21:50
 14/27 anonim ***** válasza:
Az 5 napi kaját meg honnan veszed, hogy nem falják fel 1 nap alatt? Mondjuk 1 hetet élelem nélkül vígan elvannak. Ez még mondjuk okés, de 5 nap szerintem nem megoldható víz szempontjából. A bordeaux-i dog híres a nyáladzásáról. Tiszta gány lesz a vize már 2 nap után. Egyébként ez alatt az 5 nap alatt bármi megtörténhet (hőgutát kaphatnak, megcsípheti őket egy darázs...) Panzió tényleg nem megoldható?
2013. aug. 4. 21:51
 15/27 anonim ***** válasza:
75%

Nézd...kaptál néhány ötletet. Nem jó egyik sem. Elmentek nyaralni. Kitesztek a megfelelő helyre sok vizet, kaját, aztán hazajöttök és kiderül, mi a helyzet.

Jó nyaralást!

2013. aug. 4. 21:51
 16/27 anonim ***** válasza:

Utólag olvastam, hogy nem megoldható a panzió. Hát nagyon sajnálom, hogy ez a szitu, de én így 5 napra nem hagynám ott a kutyáimat, hogy nem tudom, hogy mi van velük.

Még utólag valami folyó vizes megoldás jutott eszembe. De hát ezt is 5 napra megoldani... Iszonyatosan nagy számla lenne.

2013. aug. 4. 22:04
 17/27 anonim ***** válasza:
23%
Több tálba vödörbe tegyél vizet is kaját is,ne csak kettőbe.Talán nem lesz baj.
2013. aug. 4. 22:04
 18/27 A kérdező kommentje:
Felelőtlennek hangzik, lehet az is, aláírom. De most tényleg ez a szituáció, amikor sem elrakni, sem elvinni nem tudom őket sehova sem. Nem városi gyerek vagyok, itt senki nem azt lesi, hogy a másik mit tesz vagy mit nem. Ahol laktunk, ott bizton hagyhattam volna még a lakást is nyitva, a szomszéd is szívesen átjött etetni itatni mikor távol voltunk munka miatt. De itt nem, más a környék.
2013. aug. 4. 22:12
 19/27 anonim ***** válasza:
én nem tudnám így önfeledten élvezni a nyaralást, hogy nem tudom mire számítsak, amikor hazajövök.. Talán előbb kellett volna megoldanotok a kutyák ellátását, és nem a nyaralás időpontját kiválasztani..
2013. aug. 4. 22:28
 20/27 anonim ***** válasza:
Nem lehet fizetni érte a szomszédnak?
2013. aug. 4. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!