Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mely kutyafajták NEM tetszenek...

Mely kutyafajták NEM tetszenek Neked? Miért? (Ha van olyan)

Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 22:39
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

szerintem minden kutyafajtának meg van az egyedi szépsége.

Ezért nem is akarok pár fajtatiszta kutyáról általánositani egy egész fajtát.

Nekem az olyan kutyák nem tetszenek, akik eléggé eltérnek a fajtastandardtől... a túlszaporitótt egyedek...stb.

most az egyik kedvenc fajtámmal jövök a beaglellel, na sajnos ebben a fajtában is vannak olyan kinézetű, tulajdonságú kutyák, hogy az szörnyű.... elvékonyodó arcorri rész, túl erős vagy túl könnyű csontozat, vagy az egyre gyakoribb pigmenthiány (kék szem...) nem korrekt felépités... stb. na ezek a kutyák nem szépek, hiába egy kedves, aranyos, tetszetős fajtához tartoznak =(

ha nagyon kellene válaszolni a kérdésedre, akkor a csivava, nem tetszik a feje és hogy olyan kidülledőek a szemei...na meg a felépitése sem, olyan kis vékony lábai vannak... hogy lehet egyáltalán megsimogatni őket :)?

2009. okt. 25. 11:48
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

A Yorkikba voltam egy időben belezúgva.De nem.Betegesek, törékenyek, picik,-bár ez nem baj, de olyan kis erőtlenek, vagy nem is tudom.Sokat kell velük törődni,-bár az összes kutyával sokat kell foglalkozni.

A Westikkel van még bajom.Alapjában talán az, hogy "Terrier vér folyik bennük".Nem tudom.Nekem túl mogorvák.Barátnőmnek is van nem egy, nem kettő, és nem szimpatikusak.:/

2009. okt. 25. 11:52
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
egyébként szerintem oylan h mogorva kutya, támadós, harapós nincs, ilyen esetekben mindig a gazdi a hibás.. miért nem lehet azt a jorkit odaendegdni kiskorában más kutyákhoz? persze, h egy támadó kis gci lesz belőle.
2009. okt. 25. 12:38
 34/40 anonim ***** válasza:
39%
akármennyire is mondják sokan, hogy nem kell félni tőle, én semmiféle bull terriert nem szeretek. Félek az összestől, ráadásul az orruk és a fejük szerintem ijesztő...
2009. okt. 25. 14:12
 35/40 anonim ***** válasza:
73%

valaki felháborodott hogy mi az hogy a bullterrierek, vagy melyik kutyát szidták, mert hogy nem az összes agresszív, szerintem itt mindnekinek a saját véleményére kiváncsiak, én pl ennyi erővel felháborodhatnék mert van egy westiem, aki tudja ki a főnök, nem agyonkényeztetett, és igenis okos kutya, de mégis megértem azokat, akik azt mondják rájuk hogy ideggörcsök meg mogorvák stb... IGEN, mert túlszaporítják őket, és nem is terrierként bánnak velük, itt az alapvető probléma. Imádom a westiket, de az ilyen agyonszaporítottakat sajnos énse :( lekéne álli vele, és ez a kutya szerintem elég határozott gazdit igényel, és nem a tündi-bündit.. Most úgymond a westiet hoztam fel példának, de akármenyik kutyára igaz lehetne, sajnos egyre többre... (azért kell jó helyről venni. mind1)

szóval arról, tényleg nem a kutya tehet, ez mind a MI-emberek- hibánk.

Az összes kutya aranyos szerintem, mindnek más a személyisége, és úgy ahogy van szeretem őket :) egyik fajtára se tudom nagyon azt mondani hogy csúnya.

2009. okt. 25. 15:56
 36/40 anonim ***** válasza:
64%
Igaza van az eslőnek. Sok kutyát azért nem szeretnek mert valakik elrontották őket. Azt meg senki nem mondhatja meg a másiknak, hogy neki melyik kutya legyen szimpatikus. Mint ahogy pl azért sem háborodik fel senki, mert ő a kolbászt szereti a haverja meg a zöldégeket. A normális kutyák között is van aki nem tetszik az embernek. Mert ilyen az ízlése. Kész. Ezt nem kell sértésnek venni. Valki ezt szereti valaki meg azt.
2009. okt. 25. 16:22
 37/40 anonim válasza:
58%

palotapincsi....az olyan mint egy egér.....

meg az a malacrrú kutya

2009. okt. 25. 18:46
 38/40 anonim ***** válasza:
33%
nekem a mudik nem tetszenek.
2009. okt. 25. 19:32
 39/40 anonim ***** válasza:
79%

Ki és miért pontozta le azokat, akik válaszoltak a kérdésre?

Nem tetszhet mindenkinek mindegyik, igenis lehet minden embernek olyan, amelyik kevésbé vagy egyáltalán nem tetszik, de ez miért is fáj valakinek? Amilyen kutya nekem nem tetszik, olyanom biztos, hogy nem lesz, ezzel a kutyának nem ártok és az állatvédőknek se. Amúgy én alapvetően madaras vagyok inkább, ez adódik részben abból is, hogy panelba nem akartam kutyát kényszeríteni, itt a madártartás egyszerűbb, de ha kertes lakásom lesz, szeretnék majd egy kutyát, és olyanom lesz, amilyen tetszik, és olyanom nem lesz, amilyen nekem nem tetszik, de ha valakinek az tetszik, azt nem bántom, csak nekem nem lesz olyanom.

2009. okt. 25. 20:13
 40/40 anonim ***** válasza:
37%
00:02-esnek üzenném hogy nem minden nő k...va akinek szobakutyusa van!Nekem is az van és még véletlenül se vagyok k...va!Nem kellene az embereket ismeretség nélkül elítélni.És mi az hogy hánysz az ilyen emberektől?!Nem mindenki csinál bohócot kis testű kedvencéből!Én sem csinálok belőle bohócot!Tiszteletben tartom őt,nem hord egyáltalán semmilyen csillogós,giccses holmit ő csupán az ami saját maga .Éppen olyan kedvesek tudnak lenni ők is mint bármelyik kutya,sőt még talán jobban hiszen erre lettek kitenyésztve.Nem véletlen hogy ilyen rövid idő alatt ekkora népszerűségre tettek szert./nekem Bichon Havanese-em van és őket 1988-ban hozták be először Mo-ra/
2009. okt. 25. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!