Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mely kutyafajták NEM tetszenek...

Mely kutyafajták NEM tetszenek Neked? Miért? (Ha van olyan)

Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 22:39
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
83%

Én csak a kínai kopaszban nem látok semmi szépséget. Szoktam kutyakiállításokra járni és bennem valahogy sajnálatot ébresztettek még a díjnyertes kutyák is, mert olyan kis görnyedtek voltak, meg véznák, kis görbe hátúak...

Amúgy az agarak sem tetszenek annyira, nekem nem kéne...

2009. okt. 25. 00:29
 22/40 anonim ***** válasza:
56%

am nekem a mopsz az egyik kedvencem , meg a németjuhász.

(van 7db mopszom meg 1 németjuhim)

2009. okt. 25. 01:45
 23/40 anonim ***** válasza:
70%
Bullterrier és német juhász. A bullterrier azért, mert olyan kis csúnya, gonosz a tekintete. A német juhász pedig a háta miatt, olyan görbe, mozogni is olyan rondán mozog.
2009. okt. 25. 08:01
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
Yorki, westie, de csak a plázacica gazdáik miatt (tisztelet a kivételnek).
2009. okt. 25. 08:40
 25/40 anonim ***** válasza:
79%
Én az ölebeket nem csípem. Egy kutya az legyen kutya (és nem egy patkány méretű valami...)!!!
2009. okt. 25. 10:11
 26/40 anonim ***** válasza:
50%

A kínai kopasz kutya igenis gyönyörű kutya!

Ha nem tettszik a meztelen változat/ő sem tök csupasz egyébként/, még mindíg ott a powder puff!

Látványosan gyönyörű, hosszú szőrű kutyus, mindenféle színben elfogadott a tenyésztése, tehát változatos.

Szerinted Ő ronda?

[link]

Nem tudom, nekem valahogy a francia, angol bulldog, mopsz sokkal rondább.

2009. okt. 25. 10:15
 27/40 anonim válasza:
79%
Mopsz jaj szegénykék nem tehetnek róla de olyan csúnyák:)
2009. okt. 25. 10:46
 28/40 anonim ***** válasza:
70%
Nekem nem jönnek be a zsebkutyák, a bullterierrek, meg általában a nyomott képűek sem. Nem tudom, nekem a kutya a mudi:) De ettől függetlenül nem nézem le őket:)
2009. okt. 25. 11:01
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
a yorkie, egyértelműen. soha még egy sem próbált barátkozni a kölyök kutyámmal, mindig csak megugatják. a westie-k egyébként szerintem jó fej kutyák, amelyikek normálisan vannak kezelve.
2009. okt. 25. 11:25
 30/40 anonim ***** válasza:
79%
pincsi, boxer...még van de én őket is imádom, csak sajnálom őket, hogy régen úgy tenyésztették ki őket, hogy természetellenesek legyenek pl: a pincsinek,meg a boxernak olyan turcsi ősszenyomott orra van, hogy állandóan könnyeznek és nehezen kapnak levegőt(azért szoktak horkolni) meg a kínai harci kutya vagy a véreb nemhiszem,hogy ők szeretik, hogy úgy lóg a bőrük,és húrkázódik, csak azért olyanok, mert úgy tenyésztették:( úgy sajnálom őket, olyan mintha nekünk össze lenne nyomva az arcunk, és nehezen kapnánk levegőt és könnyeznénk, vagy lógna az arcunkon a bőr úgy, hogy lehúzná a fejünket stb...:(
2009. okt. 25. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!