Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan üdvözöljük a kutyát?...

Hogyan üdvözöljük a kutyát? Mindenütt hangsúlyozzák az ignorálást de az utána való részt nem igazán értem.

Figyelt kérdés

Ez a kérdés a minap ötlött fel bennem, épp olvastam valamit.

Nos értem, hogy mikor hazajövök, vagy csak bejövök a postaládától is... nem szabad figyelni a kutyára úgy 5 percig. Értem, hogy meg kell várni, míg lenyugszik és nem próbálkozik a figyelmünkért mindennel.

De amikor letelt az 5 perc (vagy kinek mennyi), akkor már le lehet guggolni, oda hívni a kutyát és köszönni neki elvileg.

No de ilyenkor már megengedett, hogy csóválja a farkát a kutya, lapuljon a füle, esetleg szét dobja magát a földön??

Én így szoktam csinálni, de most eszembe jutott, hogy a végén lehet nem cselekszek túl helyesen.

Szerintetek?

2013. aug. 2. 02:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Most a dilis macska kiugrott az ablakon kétszer is, mert tetszett neki, hogy az akácfa mozog... -.-" Kimentünk kivágni, meg kétszer összeszedtem a cicát.

Most el is fáradt a kutya, meg csak 2-3 percre voltam kint, most is kijött azért köszönni, de a különbség tényleg érződik, hogy 5 percre vagy 5 órára megyek el. :)

De ezek szerint nem csinálom rosszul, szóval egy aggodalommal kevesebb. :D

2013. aug. 2. 23:46
 12/13 Szilvi & Argos ***** válasza:
54%
Szuper, hogy van hatása a dolognak! Így tuti jól csinálod :)
2013. aug. 3. 11:23
 13/13 A kérdező kommentje:
Azért beszerzek egy szúnyoghálót, mert nem akarok minden este kirohanni a macska után s így gyakorolni a kutyával az ignorálást. :D Bár attól tartok a macskám hamar ki fogja magát rágni a hálón...
2013. aug. 3. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!