Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kis kutyám sokat harapdos...

Tomi11114 kérdése:

A kis kutyám sokat harapdos és morog rám ez ellen mit tehetek?

Figyelt kérdés
Szeretném le szoktatni róla

#A kis kutyám harap #és morog rám
2013. aug. 1. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez attól is függ hogy mekkora, hány hetes/hónapos/éves
2013. aug. 1. 19:45
 2/6 A kérdező kommentje:
2hónapos németjuhász kutya
2013. aug. 1. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Válogass a válaszok között.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=megharap+a+k..

Jó lenne elkezdened a neten rákeresni a " Kölyökkutya nevelése" oldalakra.

2013. aug. 1. 20:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Valószínű ezt azért teszi, mert még kölyök :) Ezzel max azt tudod tenni, hogy ha pl megharap (játékosan) akkor egy kicsit, csak megsuhintod az orrát vagy a fenekét, esetleg egy kicsit nagyobb/határozottabb hangnemben rászólsz, hogy nem, nem szabad. Nekem ez hatásos volt, mondjuk szerintem ez a kutya jellemétől is függ, hogy fajtiszta-e, melyik kennelből származik. Nekem 2 fajtiszta Szamojédem van, az egyiket sikerült erről leszoktatnom, a másikat nem, ő ugyan olyan kis bolondos 2 évesen is, mint amikor megvettük 2 hónaposan,de nem baj, mert én így szeretem <3
2013. aug. 1. 20:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Fájdalmasan kiálts fel, akkor megtanulja, h ez neked fáj. Alapból nem tudja, és csak játéknak veszi. Én így csináltam, és azóta már be merem tenni a kezem a kutyám szájába, mert tudja, mekkorát haraphat rajta játékból, ami még nem fáj.
2013. aug. 1. 21:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek
2013. aug. 3. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!