Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát ajánlanátok...

Milyen kutyát ajánlanátok nekem? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, naponta 3x tudnám sétáltatni, de egy év múlva elmegyek másik városba koleszba. Természetesen hétvégenként meg szünetekben hazamennék majd. Inkább középtestű kutya érdekelne. Milyen fajtájúakat ajánlotok? :)
2013. aug. 1. 11:50
 1/8 anonim ***** válasza:
és ha elmész koleszba ki fogja a kutyát sétáltatni?
2013. aug. 1. 11:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Semmit, mert egy kutya nem egy évig él hanem 15 ig akár.
2013. aug. 1. 12:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Meg tudja vki más oldani a hétköznapi sétákat 1 év múlva? Ha igen, őt is meg kéne kérdezni mennyi ideje van rá és akarja-e egyáltalán?! Ha nem, akkor még ne tarts kutyát.
2013. aug. 1. 12:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem se vegyél magadhoz így kutyát, teljesen felesleges. Nem 1 éves projekt. Ráérsz még később is magadhoz venni, nem beszélve arról hogy a kutyának nem elég az ha csak hétvégente látogatod. Napi szinten kell vele foglalkzoin( sétáltatni játszani stb).
2013. aug. 1. 13:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, azt elfelejtettem írni, hogy lenne aki foglalkozzon vele és van egy nagy kertünk is.
2013. aug. 1. 15:16
 6/8 anonim ***** válasza:
A nagy kert ez esetben lényegtelen. Semmilyen kert nem helyettesíti a napi rendszeres sétát (kb 1-2 óra).
2013. aug. 1. 17:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Esetleg sintértelepről egy keveréket?ezen nem gondolkoztál még?így megmentel egy életet legalább és szegényke még örülni is fog hogy jobb sorsra került!
2013. aug. 4. 00:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem muszáj minden kutyának séta. Ezt még én is tudom. Mindenképpen keveréket szeretnék, és még kiskutyát. Gondolkodtunk magyar vizslán, beagle-n és még sok máson is, de nem tudom, hogy az én "igényeimnek" melyik lenne a legmegfelelőbb.
2013. aug. 4. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!