Milyen kutyát ajánlanátok panelba,4 emeletre?
"Milyen kutyát ajánlanátok panelba,4 emeletre?"
Semmilyet!
Panelba nem való kutya, állatkínzás!
Imádom a kutyákat, régóta szerettem volna, de kivártam hosszú évekig, míg kertes házba tudtam költözni.
A szép nagy, füves-fás udvarban kedvére futkározhat a friss levegőn a kutya. Nem börtön kell neki, hanem szabadság.
Ne legyél önző.
Spániel, vagy kistestű. Nekem sajnos nem kertes házam van, hanem társasházban élek. Labi vizsla mixem van, és ha hiszed, ha nem, de nem kimondottan az az örökmozgó fajta. Hiába vinném napi 3x sétálni, kb egyszer jön szívesen, utána már látom rajta, hogy nincs kedve. Van, hogy napokig elvan úgy, hogy csak heverészik itthon, és velünk van, bújik hozzánk. Nem félős, miegymás. Ha séta közben találkozunk kutyákkal, jól kijön velük. Én sem erre számítottam egyébként, de úgy tűnik, ő így kiegyensúlyozott. Úgyhogy, ha van hozzá szemed, akkor választhatsz egy nagyon nyugodt, ártatlan kiskutyát az alomból.
Az egyetlen kizáró ok szerintem, ha sokat lenne magára hagyva. Az nem jó a kutyáknak, még a legbékésebbeknek sem. Az enyémmel mindíg van itthon valaki, legtöbb idő, míg egyedül volt, max egy két óra.
Szóval, ha több órát (3 vagy több) lenne egyedül az állat, akkor válassz inkább macskát, vagy kisnyulat.
Kutyával pedig ráérsz majd, idővel :)
én is inkább menhelyi kutyusokat ajánlom..
de ne jack russel terriert,mert azoknak rengeteg az energiájuk.Ha nincs napi 3 órád lemozgatni őket akkor felejtős a fajta!
Első kutya lenne?
Hosszú szőrű miért van kilőve?
Napi hány órád lenne vele foglalkozni?
Kistestű vagy inkább közepes testű legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!