Milyen kutyát ajánlanátok panelba,4 emeletre?
Figyelt kérdés
A sétáltatás nem okozna gondod de édesanyám dolgozik 4-ig én pedig iskolába járok még szóval pár órát egyedül kéne lennie. Szeretném ha ragaszkodó lenne és lehetne vele sokat játszani és néha nem riadna vissza a nagyobb sétáktól erdőben például. Az ilyen, hogy csivava vagy a hosszú szőrűek kilőve. Más valami jut eszetekbe?2013. júl. 20. 17:46
11/15 A kérdező kommentje:
Első kutya lenne? Nem nem első kutya lenne már volt egy nagytestű kutyám.
Hosszú szőrű miért van kilőve? Mert több időt szeretnék a kutyára fordítani mint a szőrére :D
Napi hány órád lenne vele foglalkozni? Hétvégente akár egész nap, hét közben 5-6 óra
Kistestű vagy inkább közepes testű legyen? Az teljesen mindegy ( :
2013. júl. 20. 19:24
12/15 anonim válasza:
Mi nemrég vettünk tacskót ! Lakásban van.Én sem akartam ilyen kis szép,de "nyálas" kutyust :) Kis rosszaság,meg kell neki tanítani hogy mit rághat(játékát),és mit nem :) Nagyon játékos,szeretetéhes,bújós kutyus.Én pl kimegyek mosogatni ,fut utánam,ráfekszik a lábamra,és egyből ott akar tentizni :) vagy lefekszik az ágyába,mellette gépezek,akkor onnan néz engem.De sokszor inkább lefekszik a székem alá,csak hogy a közelben legyen :) nálunk is van hogy pár órát egyedül kell lennie,szerencsére nem volt gond vele.Alszik,vagy játszik éppen amikor hazaérünk :) Persze sokat játszok vele mindennap :) Én őt ajánlanám !
13/15 anonim válasza:
"Persze, ennyi erővel az ember se való panelba neki is sokkal jobb a szép füves, fás kertes házikó."
Így van. Természetellenes környezet.
Emberiség elleni bűntett lakásba zárni az embereket.
Van összehasonlítási alapom, tudom miről beszélek.
14/15 anonim válasza:
West Highland white terrier :) nekem nem ilyenem van, de utána olvastam és szerintem jó kis kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!