Ti mivel tisztítjátok ezeket?
Sziasztok! Ti mivel tisztítjátok ha a kutyusotok behány, bepisil, vagy bekakil véletlenül.
Csivava kiskutyám van, és a szobatisztaságnál előfordulnak gondok, és néha megmarad a nyoma. Ti mivel tüntetitek a foltot teljesen? :)
Előre is köszönöm
Bakker, malacot tartasz?:))
No első körben szépen felszeded, úgy, hogy lehetőleg ne kenődjék szét. Ha pisiről van szó, akkor a szönyeg fonákjára is tegyél egy erre rendszeresített, jó nedvszívó anyagot, törölközőt.
Mindkét esetben ecetes vízzel dörgöld át a helyet, de én még "rájátszottam" egy pici illóolajjal is.
2. Elég érdekes kutyát tartasz xd
3. Köszi a választ, van 2-3 folt a szőnyegen, szóval nekiállok takarítani:)
Ja, és ment a zöld kéz.
Én domestosos szivaccsal tüntettem el az ilyesmit a szőnyegről. De azonnal hozzá kell látni, mert különben alig lehet eltüntetni a szagot! Én egyszer egy hányásával jártam így :/
Ha nem vagy otthon, akkor inkább zárd szobakennelbe, vagy olyan helyre, ahol nincs szőnyeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!