Hogyan taníthatom meg ezeket a trükköket a kutyámnak?
2013. jún. 23. 14:18
1/5 anonim válasza:
nem tudom belinkelni, de ha beírod google-ba h "101 kutyatrükk scribd" akkor ott az első link :D
2/5 anonim válasza:
Attól függ milyen kutyád van, nem mindegyik csinálja ilyen lelkesen.
3/5 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak, hogy nem mindegy hogy milyen kutyád van, pl egy bulldognak ilyeneket nem fogsz megtanítani jó esetben :)
amúgy klikkerrel tudod, de meg kell hogy legyen az alapvető engedelmessége a kutyának, és az alapvető dolgokat tudja, ül, fekszik, láb mellé. ÉS hogy teljes mértékben hallgasson rád, utána ha olyan adottságokkal rendelkezik a kutyád, megtudod neki tanítani
4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó,köszi!
2013. jún. 24. 22:08
5/5 anonim válasza:
utolsó válaszoló vagyok, van egy ilyen könyv:
nézd meg h ebben milyen trükköket taníthaszt meg a kutyának. De mindenképp használj klikkert, mert azzal fele annyi idő megtanítani. ESetleg ktuysuliba is elmehettek, külön foglalkozásra, ahol meg mutatják h hogyan kell csinálni, egy két alkalommal elmentek, utána te is ráfogsz jönni a technikára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!