Miért nem lehet kutya ellen védekezni?
Úgy értem ha megtámad, akkor sokan itt miért írkálják, hogy az ilyen önvédelemtől ilyen, olyan baja lehet.
Ha meg támad egy kutya nem állatvédőnek kell lenni, mert az életedbe kerűlhet.
Imádom ezt a megöl a kutya pánikot.
Hányan láttak már olyan jelenetet amit az utolsó leírt?
Egyáltalán! Hányan láttak már komoly kutya-ember támadást?
(A támadás után belilult a kezem és kicsit vérzett is az nem komoly támadás egy olyan állat részéről ami könnyedén morzsolja szét a csontokat is)
Úgyhogy ez a kérdés is kb olyan, intha azt kérdezné, hogy hogyan védekezzek az atombomba ellen. Előfordult már a történelemben, hogy szükség lett volna rá? Igen. Nagy valószínűséggel szüksége lesz erre a tudásra a kérdezőnek? Nem!
én már alapból azt nem értem hogy hol olvastad hogy azt írtál itt hogy nem lehet védekezni kutya ellen.
Hozzáteszem hogy ha védekezel lehet rosszabbul jössz ki a "harcból" mintha megadnád magad.
Amúgy utcán mikor hallottál utoljára kutyatámadásról? Főleg olyanról ahol komoly sérülés történt? Nem igazán jellemző manapság.
9. vagyok.
Természetesen nem láttam még olyan szitut, amit leírtam, és remélem, nem is fogok.
Én most arról az elenyészően kevés esetről beszélek, amikor tényleg súlyos kutyatámadásról van szó, nem csak egy idegbeteg kutya nyúl ki a kerítésen és kap bele a kezedbe, vagy egy legénykedő kóbor kutya környékez meg az utcán, aki egy ordítástól meghátrál. Ezekről nincs mit beszélni, ezért írtam szélsőséges példát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!