Ti kutyátok is utálja a cigányokat?
Szerintem, csak megérezte, hogy aki felétek jött, az rossz ember volt.
Az én kutyám pl. nem szívesen van a neveletlen, visítozó gyerekekkel. Az egyik unokatesómnak a lánya el van kényeztetve és a kutyám egyszerűen nem foglalkozik vele, nem simul hozzá. A másik unokatesómnak a lánya (5 éves) meg van nevelve, őt nagyon szereti a kutyám, mindig a nyomában van és ragaszkodik, hogy simogassa meg.
Érdekes :D
Nekem van erre egy példám. Találtunk egy retriever jellegű kutyát, aminek a nyakán lévő madzag már belevágott a húsába, így befogadtuk. A végletekig szelíd, barátságos, megadó kutya volt, mindent eltűrt, bárkinek. Mikor már tudtunk sétálni menni, egyszer csak arra jött egy lovaskocsi pár cigánnyal rajta. Nem szóltak be semmit, hangosak sem voltak, a kutya mégis olyan gyilkos indulattal ment volna nekik, amilyet én még nem láttam.
Egyébként az erős szagokat, a furcsa mozgást, hanghordozást, például a részeg embereket sem díjazzák a kutyák. Nem azon múlik, hogy meg tudja állapítani, ki a rossz ember és ki nem, ez különben sem ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!