Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha kutyátok elpusztult akkor...

Ha kutyátok elpusztult akkor mennyi idő múlva hoztatok új kutyát? Mennyi időt bírtatok ki kutya nélkül?

Figyelt kérdés

A kutyám idős már, szeretném,hogy sokáig éljen,de ez nem kívánság műsor sajnos :(

Úgy érzem ha itthagy engem akkor szinte azonnal hoznék másik kutyát vagyis pár hét max 1 hónap múlva.Nem bírnám azt az űrt.Napi 3x-i séta és a trükk tanítás megszűnne. :/

Viszont a szüleim azt mondták,hogy ha elpusztul a kutyám,ide másik kutya nem jöhet.Ami elég rosszul érintett,mert túl sok időt kutya nélkül nem fogok tudni kibírni.

Persze remélem addigra elköltözök mire oda kerülne sor.

Ja és a jelenlegi az első kutyám.

2013. júl. 16. 20:44
1 2
 1/14 anonim válasza:
Szia, Döncit sajnos januárban el kellett altatni, 10 éves dalmata volt. Februárban- márciusban hoztuk Teofilt. Én nem szerettem volna, több idő kellett volna. Nálunk is azt mondták, hogy ide kutya nem jön többet, aztán a kis majom úgy el van kényeztetve.....jobb sorsa van mint nekünk volt gyerekkorunkban :D
2013. júl. 16. 20:54
 2/14 Hovarju ***** válasza:

Az első kutyámat 5 éves volt,amikor kaptunk egy 3 hónapos malamut kant ajándékba a testvéremtől. Igy amikor az első kutyát 13,5 éves korában el kellett altatni, ott volt vigasztalásul a másik. Aztán, amikor a malamut elaltatására "került sor" 13 éves korában, úgy éreztem, hogy nem tudnék több kutyát szeretni. Nagyon sokáig kerültem is a kutyás helyeket, és egy kölyök látványa is azt juttatta eszembe, hogy egyszer megöregszik és meg kell válnom tőle.

Kb.5 év telt el úgy, hogy egy-egy alkalommal a barátnőm kutyáját vittem sétálni. kb. az 5.év végén fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy szeretnék egy másik kutyát, és újabb 2 év telt el, mire vettem is egyet. Szóval 7 évet bírtam kutya nélkül.

2013. júl. 16. 20:59
 3/14 Hovarju ***** válasza:

többször átfogalmaztam a választ így kicsit kacifántos lett a mondat eleje. Bocsánat.

Szóval az első kutyám 5 éves volt, amikor megkaptuk a malamut kant.

2013. júl. 16. 21:00
 4/14 anonim ***** válasza:
Tavaly pusztult el a kutyám (12 éves volt), két hónap múlva hoztunk a menhelyről 1 éveset.
2013. júl. 16. 21:01
 5/14 mokkagyerek.blogspot ***** válasza:

Tavaly augusztusban pusztult el a kutyánk, és a helyére közös megegyezés alapján márciusban jött a kicsi.

Szóval fél év, nekünk annyi kellett.

2013. júl. 17. 02:46
 6/14 Imola Ágnes ***** válasza:
Egy hónap múlva hoztam menhelyit....és imádom....egyébként ez volt ami meggyőzött, hogy 1. kell kutya, 2: menhelyi legyen...: [link]
2013. júl. 17. 09:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

7 hónapot. Akkor előjegyeztettem magam egy tenyésztőnél a következő alomra. Ő következő év májusában került hozzánk, egy évre az első kutyám halála után.

De előtte februárban befogadtam az utcáról egy kis keveréket.

2013. júl. 17. 09:48
 8/14 anonim ***** válasza:

Tavaly januárban eltűnt a kutyánk, sajnos azóta nem láttuk. Nagyon sajnáltam, egyszerűen imádtam. Volt mellette még 2 kutyánk ők tartották bennem a lelket. Bő egy hónap múlva elmentünk a menhelyre nézelődni, ahol kiszemeltünk egy nagyon szép kutyát, amit a következő látogatásunknál el is hoztunk. Kb. 4hónappal később lett mégegy kutyánk.

Ennek már több mint egy éve és ennél jobb "falkát" nem is kívánhattam volna.

2013. júl. 17. 11:00
 9/14 A kérdező kommentje:

Nekem majd a munkám olyan lesz,hogy kutyákkal fogok foglalkozni,szóval ha azt érezném,hogy egy darabig nem kell kutya és kutyára se bírnék nézni az elég gázos lesz..

Majd ha oda kerül a sor úgy is kiderül,hogy mennyi idő kell,oké,hogy azt mondom most,hogy szinte rögtön.Élesbe lehet én is várnék több hónapot is akár.

Bár ha itt lakok még a szüleimmel akkor meg muszáj lesz kibírnom kutya nélkül :/

És az új kutyában kerestétek a régi kutyátok jellemét vagy egyébb dolgot?

2013. júl. 17. 11:07
 10/14 anonim ***** válasza:
Szívem szerint azonnal hoznék vagy még előtte. Már rég tervezgetem, hogy milyen kutyám lesz és honnan. De valószínűleg ez nem jön össze, mert másra kell majd a pénz, egy új kutya sokba kerül. Kutyáim 12, 9, 5 évesek. Számomra sosem határozta meg az egyik állat gyászolása a másikkal való életet. De hát ha a szüleiddel laksz, akkor sajnos el kell fogadni amit mondanak.
2013. júl. 17. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!