Elképzelhető, hogy ő teszi ezeket a szörnyűségeket?
Sziasztok! Új vagyok a témakörbe, remélem a kategória megfelelő!
Most akkor jöjjön a sztori: az utcába ahol lakom, van egy gonosz, mogorva, magának való, bunkó ember. Minden reggel, mikor megy boltba, és jön vissza, a kutyák mérgesen megugatják. A kutyák se, meg mi se bírjuk. Egyszer a kint csavargó 3 kutya neki is ment. Fél tőlük, és gyűlöli is őket a kutyák meg ezt megérezték. Mikor sikerült neki elszabadulnia rögtön hazasietett. Ezóta az incidens óta sorra tűnnek el a környékről a kutyák. 1 hete 2 kölyökkutya tűnt el, az egyik a szembe lévő szomszédunktól. A másik az utca másik részéről tűnt el egy háztól, ahonnan egy másik kutya azelőtt már tűnt el. Rá pár napra eltűnt a csavargó kutya is az utcából, sehol nem látták őket többé. Most pedig a szintén a mi utcánkban lakó orvos kutyája pusztult el. Semmi betegségre utaló jel nem volt rajtuk, életerősek voltak. Autó pedig szóba se jöhet, mert a tetemek nincsenek meg. Az itt lakó emberek néhánya szerint ez az ember mérgezi a kutyákat. Szerintetek?
"Az itt lakó emberek néhánya szerint ez az ember mérgezi a kutyákat."
Aztán megkeresi és elássa őket? Közben senkinek sem tűnik fel, amikor cipeli a dögöket? Ha meg nem ássa el, akkor hová tűnnek?
A helyében én nem mérgeztem volna, hanem a csavargó kutyákra ráhívtam volna a sintért! Az szó nélkül begyűjti, és nincs macera!
Annak a 3 kutyának nem szabadna egyedül kint csavarognia! A gazdájuk a felelős amiért nyitva hagyta a kaput, vagy nem jó a kerítése. Belegondolsz egyáltalán abba hogy milyen lehet annak a szegény embernek nap mint nap végigmennie az utcán úgy hogy sosem tudja mikor jön egy csapat kutya és támadja meg?!
A kölyökkutyákat sajnálom, de erről is azt gondolom hogy a gazdájuk hibája, ugyanis ha azok a kutyák a lakáson/udvaron belül vannak, biztonságos kerítéssel, akkor nagyon kevés lett volna az esélye annak, hogy elviszik őket. Akkor szeritnem inkább megmérgezték volna őket (amit természetesen elítélek), de az hogy kerítésen átmásszanak majd átemeljék a kutyákat... lényeg a lényeg szerintem a két kölyökkutya is valahol az utcán mászkálhatott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!