Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha kutyátok elpusztult akkor...

Ha kutyátok elpusztult akkor mennyi idő múlva hoztatok új kutyát? Mennyi időt bírtatok ki kutya nélkül?

Figyelt kérdés

A kutyám idős már, szeretném,hogy sokáig éljen,de ez nem kívánság műsor sajnos :(

Úgy érzem ha itthagy engem akkor szinte azonnal hoznék másik kutyát vagyis pár hét max 1 hónap múlva.Nem bírnám azt az űrt.Napi 3x-i séta és a trükk tanítás megszűnne. :/

Viszont a szüleim azt mondták,hogy ha elpusztul a kutyám,ide másik kutya nem jöhet.Ami elég rosszul érintett,mert túl sok időt kutya nélkül nem fogok tudni kibírni.

Persze remélem addigra elköltözök mire oda kerülne sor.

Ja és a jelenlegi az első kutyám.

2013. júl. 16. 20:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

*mármint nem jön össze azonnal.

És az új kutyában csakis az ízlésem keresem. Ha ez egyezik az előző kutyámmal, akkor valószínűleg hasonlítani fognak jellemre. A fajta az nem kérdés, ugyanaz.

2013. júl. 17. 11:48
 12/14 anonim ***** válasza:
El kell telnie néhány hétnek, aztán ha például menhelyen választunk fiatalt, akkor ne a külsőt nézzük, hanem azt, hogy az állat akarja-e ezt a kapcsolatot. Nagyon nehezen megy az összecsiszolódás, ha ez nem adott, jobb menhelyeken két hét az ismerkedési, sétálgatási, barátkozási idő, chip, oltások, pórázra szokott, iskolázott kutyákat adnak át, persze nem ingyen. De megéri kicsit várni, mert lélekben visszakapod azt a jószágot, amelyiket szerettél. Nekem tavaly harmadik próbálkozásra sikerült, a szine nem ugyanaz, de a viselkedése, ahogyan azonnal a nyakamba ugrott és megpuszilta az orromat, biztos vagyok benne, hogy ő jött vissza.
2013. júl. 17. 12:29
 13/14 anonim ***** válasza:
4 hónap, meg kellett várni, hogy megszülessen és eléggé megnőjön (tenyésztőnél). Ez volt az első kutyám után. Most sajnos van egy gyógyíthatatlan betegsége, ezt tudva tavaly ősszel hoztunk mellé egy kiskutyát.
2013. júl. 17. 14:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekünk nemrég ment el fiatalon fajta kutyánk. Sajnos nagyon sok gond van ezzel a fajtával. Volt már menhelyi kutyink is. Most is rohannék a menhelyre, de adok kis időt még magunknak. Nagyon hiányzik a napi rutin, szinte látom ahogy rohan felém reggel. Lehet ezt meg kellene várnom míg elmúlik, és igencsak bűntudatom van ha arra gondolok,hogy jön egy másik és ő már akkor le van tudva. Fura mert tudom még a 20 évvel ezelőtti kutyinkra is vidáman gondolok. Most lassan megy az idő. Hamarosan megyünk látogatni-sétáltatni a menhelyre most ezt érzem.
2020. szept. 10. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!