Ti neha nem unjatok a kutyasetaltatast?
Ha van időd, kedved menj el szomszéd városba 2-3 naponta és sétálj ott is :)
Én nem a sétáltatást unom,hanem a környéket. 10 éve lakunk itt,minden helyet/útvonalat ismerek.Nálunk sincs normális kutyás 1-2 kivételtől eltekintve,de ők meg annyira más idő pontban sétálnak,hogy ritkán futunk össze.
A barátaim/haverjaim meg másik városba laknak és ők nem sétáltatnak kutyát vagy ritkán,mert udvarba van tartva.
Már gondoltam,hogy át hévezek Mogyoródra és sétálok ott a kilátóhoz mivel csak 3 megálló szóval nem nagy távolság,lehet még a kallert is megúszom :D
Csak nem tudom magam rávenni :D
Mondjuk én húgommal sétálok szóval nem teljesen egyedül.
Esetleg keress rá a neten hátha vannak környékbéli kutyások akik mondjuk más időpontban mennek mint ti,de ugyan úgy egyedül sétálnak.Szerintem egy próbát megér.
Én is ezt csináltam,de a legtöbb nagytestű kutyás volt akik nem jöttek ki a kicsikkel.Nekünk meg 2 kistestű kutyánk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!