Csak azért kerül ennyibe, mert kék? És van olyan palimadár, aki meg is veszi?
Már a pofátlanság határát súrolja, hogy ekkora különbséggel adja a többitől. A NAV az ilyenekre miért nem száll rá?

Értem miről beszélsz most már. És hidd el, nem emiatt küldeném rá a NAV-ot, mert az egyik 15 ezer, a másik meg 60. Habár ez tényleg így jön ki a szövegben.
Hanem azért, mert az ilyennek smafu elmenni tisztességesen dolgozni, mert rájön, hogy milyen fasza a kutyáját elletni, míg az hátradőlve veri a f...át.
És azt is értem, hogy ő adhatná akár 100 ezerért, ha senki nem veszi meg. De hidd el, vannak olyan buta emberek ebben az országban, hogy képesek ennyit kiadni érte. És akkor meg mégjobban ott tartunk, hogy csak a kutyáiból fog megélni az ilyen, miközben a keverékeket gyártja.

Lehet, hogy én vagyok rosszul tájékoztatva, de úgy tudom, hogy évi 600.000-ft ig nem kell adózni. Azon felül már igen. Ezt szinte minden héten bemondja a tv-ben egy jogi tanácsadó.
Nem tudom miért kell rosszindulatosodni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!