Csak azért kerül ennyibe, mert kék? És van olyan palimadár, aki meg is veszi?
Már a pofátlanság határát súrolja, hogy ekkora különbséggel adja a többitől. A NAV az ilyenekre miért nem száll rá?

Miért kéne a Navnak rászállnia??
Annyiért adja, amennyiért csak akarja.
Pár hónapja az ebay-en kelt el egy döglött légy több millióért. És? Nincs ebben semmi csalás.

The evil men do....Nézz utána légyszi az adózási törvényeknek.
Amúgy ezzel már fészen is találkoztam, pár ember rajta van az ügyön.

A leírás viccesebb volt...Red nose :D meg "pittbull"
Bár megtanulná legalább leírni a fajta nevét a szerencsétlenje...Bár ebben az esetben egy "keverék" is elég lett volna.Aki meg megveszi ennyi pénzért,az magára vessen..

Minek nézzek utána b#zdmeg? :D
Nyilván nem adózik utána, de az rohadt mindegy, hogy ő 15ért, vagy 60ért adja.
Én is árulhatok bármit bármennyiért, senkinek semmi köze hozzá, maximum a kutya sem fogja megvenni.

Ti tényleg ekkora barmok vagytok, komolyan nem tanítanak már iskolában szövegértést??????
Én nem arról beszéltem, hogy adózik, magasról leszarom!
De te sem arról beszéltél:
"Már a pofátlanság határát súrolja, hogy ekkora különbséggel adja a többitől. A NAV az ilyenekre miért nem száll rá?"
Azt kérded miért nem száll rá a NAV, amiért a kék kutyát drágábban adja.
Erről beszélek, hogy senkinek semmi köze ahhoz, hogy mennyiért ad. Ez meg teljesen független attól, hogy adózik-e belőle. Ha adózna, akkor is adhatná a kéket 1 csillióért, többit meg 5 forintért, ahhoz sem lenne senkinek semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!