Nem pofátlanság?
Nem tudom, én nem tartom valószínűnek hogy "jaj de gondos" gazdája lehetett ez az ember is a kutyának ha még a fajtát se tudja normálisan leírni... 0 tájékozódás, arra se vette a fáradtságot h megnézze hogyan kéne helyesen írni a fajtát.
Más dolog az hogy valakinek x évig volt egy kutyája és úgy hozta a sors hogy muszáj megválnia tőle és azért kér pénzt. Bár megjegyzem, ha én ilyen helyzetbe kerülnék, éntőlem fél millióval is jöhetne a gazdijelölt ha emberileg egy nulla. Akkor inkább odaadom ingyen is olyan embernek, akiről tudom hogy biztosan lelkiismeretesen gondját viseli.
A szomorú helyzet az, hogy itt még a sz*rból is próbálnak várat építeni, keverék kutyákon pénzt keresni. Még szomorúbb hogy a sok tudatlan meg meg is veszi őket, akár 50 ezret is kiadnak egy kitudjamilyen kutyáért, amikor ha gyűjtene még 30 ezret már lehetne törzskönyves kutyája is... Lehetne erről is hosszú regéket írni.
Khm, halkan jegyezném meg, hogy azokért a mentett kutyákért, akik alapítványok segítségével Németországba kerülnek, cirka 250 eurót, kb. 70 ezer forintot fizet az örökbefogadó. Igen, keverékért, rondáért is, öregért is, háromlábúért is, bénáért is.
Én nem tudom, hogy mi van a hirdetés hátterében, náluk született-e a kölyök, mentett-e, és hogy az eladó nyerészkedni akar-e rajta (mert sokan bármit megvesznek havanese vagy havanese keverék címszó alatt, akár tisztában vannak a kutya keverék mivoltával, akár nem) vagy csak nem akarja jöttmentnek odaadni. Azt viszont tisztelem az eladóban, hogy ezt felvállalta és nem alattomoskodott, az meg az ő dolga, hogy mennyit kér a kutyájért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!