Szerintetek ez nem pofátlanság?
Hátöööö... Csatlakoznék az előttem szólóhoz.
Amúgy valszeg megköszönik, csakhát nem túl nagy segítség.
Szerintem, ha "csak" 2 kg van, akkor "csak" annyi van. Ez is valami! Nem állíthat mindenki oda a 10 kilós, ilyen-olyan legdrágább tápokkal!
Nekem nincs olyan hiper-szuper anyagi helyzetem, és megkérdeztem a közeli menhelyen hogy mégis mivel segíthetnék. Ők azt mondták, ha tudok vinni néhány kiló rizst vagy száraztésztát, azt is megköszönik, mert a nagyon sovány kutyákat ezzel tudják "normálisan" felhizlalni.
Most nehogy már a kérdező legyen a hibás mert egyszerűen felötlött benne az a nemes gondolat, hogy ami van azt odaadja...
Ha várhatóan lesz még "maradék", akkor gyűjtögess, vagy beszélj a közeli hentessel, hogy lenne e valami amit ki tudnál tőlük vinni a menhelynek (nálunk sokszor ingyen adnak nem megfelelő minőségű húsokat, csontokat, bőröket) és akkor már nem 2kg táppal mész le. De én azt a 2kg tápot is megköszönném és nem néznék rád furcsán.
Bármennyi van, vidd be nekik.
Soha nem lehet tudni, hogy bent van náluk épp pl. egy beteg, kistestű kutyus, akinek a felépüléséhez ez óriási nagy segítség, mivel nagyon jó minőségű tápról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!