Mi ez a kutyusom lábán? Fáj neki.
Ennyire tudtam lefotózni, mert nem nagyon hagyja.
Egy ilyen dudor, ami levedzik és be is van dagadva a lábfeje. Tegnap lett neki, úgy vettem észre, hogy egyfolytában nyalogatta- azóta is . Nem is nehezedik nagyon erre a lábára (jobb első). Azt hittem belement neki valami, mert állandóan ás, de mikor megnéztem nem láttam semmit, csak ezt a puklit. Tudok vele valamit kezdeni, vagy hívjam ki hozzá az állatorvost?
Olyan szomorúan néz rám, de ettől eltekintve sokszor elfelejtheti, mert ugrál ugyanúgy mint előtte (foxi).
Na megvolnánk! 3000 volt. Elaltatta a kutyát, mert én nem tudom lefogni ezt az energiabombát egyedül. Először bekötöztük a pofáját, de mindenáron szabadulni akart.
Felvágta neki a doki, de nem volt benne semmi már. Kitisztította, adott nekem is a gyógyszerből holnapra. Amúgy most ébredezik szegénykém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!