11 hetes kan kutyusom párzó mozdulatokat végzett a barátom lábán, nem korai még, hogy ezt csinálja?
Figyelt kérdés
pofon vagy inkább a nyakán a bőr megrángatása a jobb? persze csak ésszel.2012. márc. 20. 15:16
1/5 anonim válasza:
Ez nem hogy korai, de erősen tiltani kell, mivel ez a dominancia jele. Mivel én nem vagyok az ütés pártján, így a kettő közül, a bőr megrángatása és elég erőteljesen elbeszélgetnék vele, hogy talán ezt nem kéne. :)
2/5 anonim válasza:
Szerintem hangosan szolj ra es rangasd meg a boretol fogva!
Ez teleg a dominancia jele.
5/5 anonim válasza:
szia!
Azért ezt még nem kell olyan komolyan venni, mintha idősebb lenne. Ugyanis ez nem mindig dominancia! Csak elterjedt mostanában nagyon, és mindenre ezt írják.
A kölyökkutyák gyakorolják kiskorukban a párzó mozdulatokat. Ugyan úgy, mint a verekedést. Csak egy bizonyos kor után jelent dominanciát, de nem egy 11 hetes kölyöknél!
(ezt a kutyás könyvem írja, abban olvastam, nem én találtam ki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!