Szerintetek nem korai még?
minden korai. még az anyjánál kéne lennie.
2011. aug. 19. 22:47
Szerintem igen. Eleve kb.8-9 hetes korban kellett volna elhozni, de ha már így alakult, nem lehet mit csinálni. Viszont én biztos bent tartanám még legalább 1 hétig.
2011. aug. 19. 22:48
mivel 8 hetes koráig az anyjával kéne lennie ezért az is korai, hogy nálad van..
2011. aug. 19. 22:48
4/11 A kérdező kommentje:
Tudom,h korai,pedig tenyésztőtől van... de ha nem én vettem volna meg akkor valaki más,aki lehet rosszul bánt volna vele:(
Nem kellett volna még elhozni, de kint hagyni szerintem minden további nélkül kint lehet. Nyár van, megfázni nem fog. Meg úgysem lehetsz vele állandóan, nem lesz semmi baja a kis lelkének sem.
2011. aug. 19. 22:54
Aki 6 hetesen odaadja az nem tenyésztő.. és ha igazi tenyésztő lenne alaposan megnézné kié lesz a kutya így nem kerülhetett volna rossz helyre...de már mindegy.. a 2 oltásáig mindenképpen maradjon benn... a parvót a cipőtalpon is bevihetitek az udvarra vagy a lakásba.. és sajnos mostanában egyre több parvós kölyök van pont azért mert az emberek nem figyelnek arra, hogy a kiskutya addig amíg nem védett ne menjen utcára és nem ragaszkodnak ahhoz, hogy 8 hetesen 2 oltással vigyék haza a kicsiket..
2011. aug. 19. 22:57
Akkor valószínűleg szaporítótól vetted, mert az ilyen nem tenyésztő.
2011. aug. 19. 23:07
Jobban jársz, ha bent marad még. A kötődése erősebb lesz a családhoz. Ha jól viselkedik, akár addig bent alhat, amíg ő maga nem dönt úgy, szívesebben marad az udvaron.Hidd el, gyorsan eljön az az idő.
Azzal semmi gond, hogy ekkorának hoztad el. A munkakutyák nagy részénél a kölykök már 6 hetes kor után igen durván játszanak, megy a harc. Így jobban fog az emberekhez kötődni is. Természetesen, ha jó kutyát akarsz nevelni belőle, amint teheted vidd lehetőleg kölyök kutyák társaságába, de legalább is, olyan kutyák közé, akik toleránsak a kölyökkel.
2011. aug. 19. 23:10
9/11 A kérdező kommentje:
van még a házban egy 1 éves yorki vele sokat játszik,már most az én 7 hetes kiskutyám a dominánsabb:)
Még az anyjával kellene hogy legyen. Csak 8 hetes korban szabad elhozni a kiskutyát.
2011. aug. 20. 08:45
Kapcsolódó kérdések: