8 hetes a kiskutyánk, tegnap hoztuk el, csodás a szőre, szépek a szemei nem csipás, de veszettül büdös, ez még az alomszag? Megfürdethetem? Vagy még korai?
Megfürdetheted, de vigyázz, hogy ne menjen a szemébe, és ne valami agresszív szerrel, max egy kis sensitive valami, sapon, vagy tusfürdő, ha van. De tényleg csak egy kicsivel, higítsad vízzel.
Az én kutyusom is ennyi idős volt, amikor odaadták, megfürdetve, mert pont aznap a udvaron belemászott egy kis k@kiba... :) Semmi baja nem lett tőle.
És alaposan szárítsd meg, nehogy megfázzon.
Ugyan miért kellene vigyáznia vele,hogy ne menjen a fülébe a víz?Jó én is hallottam ezt,hogy ha a kutyák fülébe megy a víz akkor megsüketülnek...de persze ez csak akkor van ha a víz nem jön ki onnan és ez sok élőlénynél így van.
Az én kutyám fülébe számtalanszor belefojt a víz véletlenül,még sincs semmi baja,normálisan hall.
Amúgy szerintem nyugodtan megfürdetheted,de a hasát és a "mellkasát" alaposan szárítsd meg mert könnyen megfázhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!