Hogyan lehet ilyen hülye apám?
Mennyi idős vagy?
A te kutyád? Te akartad
Ha elmúltál 15, mehetsz diákmelózni, ne a szüleidtől VÁRD EL, hogy nekik KELL fizetni a te kutyád cuccait. mi az, hogy KELL?
Én a helyedben örülnék, hogy egyáltalán enni vesz a kutyádnak, aki elvileg a tiéd, gyakorlatilag eltartani nem tudod...
Hát mi se vagyunk gazdagok, éppen ezért én gyerek koromba egy kiskutyát kaptam karácsonyra. A szüleim soha nem mondták hogy a kutya dolgait én vegyem meg. Engem úgy neveltek, hogy a gyereknek egy dolga van: TANULNI. Viszont a kutyával én foglalkoztam, én sétáltam vele, én etettem ( amit a szüleim vettek meg ) stb. Soha nem vágták a fejemhez hogy tartsam el a kutyám egyedül hiszen egy gyereknek nem ez a dolga!
Az hogy gyenge minőségű tápot kap a kutyád szerintem nem baj. Ha éhes lesz meg fogja enni. Nálunk se eszik szivesen a tápot szárazan, de a főtt kajával szivesen betunkolják.
Ez nagyon szar helyzet,teljesen megértelek.És többiek,ne fikázzátok őt úgy hogy nem tudtok mindent!Én ahogy elolvastam,egy nagyon tisztességes kutyatartóval van dolgunk,aki az apja ellen semmit sem tehet...
A kérdésedre pedig...egyértelmű,hogy pénz kell,szóval ha ő nem ad,meg kell szerezni.Mond meg apukádnak,hogy te dolgozni szeretnél,de azt ne,hogy miért,mert még kiröhög(ahogy lejött),és ebbe nincs beleszólása.Örülnie kéne egy apának normális esetben...:/ Nagyszülők vagy anyukád nem támogat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!