Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan lehet ilyen hülye apám?

Hogyan lehet ilyen hülye apám?

Figyelt kérdés
Életében nem költött a kutyákra. Nem kapta meg az idei oltást, se a chipet. Tápot is csak muszájból vesz. Ma vett tápot a teszkóban', a márkája: Vahur. Megkérdeztem tőle, hogy olcsóbb nem volt? Erre meg azt mondta hogy vegyem meg a saját pénzemből. Ami azért érdekes mert nem kapok semmi pénzt. Most mit csináljak vele?
2013. júl. 27. 20:50
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
De én egyszerűen nem értem az ilyen felfogású embereket. Mit nem szeretek a kutyákban?
2013. júl. 27. 21:53
 12/22 anonim ***** válasza:
32%

Mennyi idős vagy?

A te kutyád? Te akartad

Ha elmúltál 15, mehetsz diákmelózni, ne a szüleidtől VÁRD EL, hogy nekik KELL fizetni a te kutyád cuccait. mi az, hogy KELL?

Én a helyedben örülnék, hogy egyáltalán enni vesz a kutyádnak, aki elvileg a tiéd, gyakorlatilag eltartani nem tudod...

2013. júl. 27. 22:44
 13/22 anonim ***** válasza:
jav.: Te akartad?
2013. júl. 27. 22:44
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát mi se vagyunk gazdagok, éppen ezért én gyerek koromba egy kiskutyát kaptam karácsonyra. A szüleim soha nem mondták hogy a kutya dolgait én vegyem meg. Engem úgy neveltek, hogy a gyereknek egy dolga van: TANULNI. Viszont a kutyával én foglalkoztam, én sétáltam vele, én etettem ( amit a szüleim vettek meg ) stb. Soha nem vágták a fejemhez hogy tartsam el a kutyám egyedül hiszen egy gyereknek nem ez a dolga!

Az hogy gyenge minőségű tápot kap a kutyád szerintem nem baj. Ha éhes lesz meg fogja enni. Nálunk se eszik szivesen a tápot szárazan, de a főtt kajával szivesen betunkolják.

2013. júl. 28. 07:58
 15/22 anonim ***** válasza:
Apám berúgott, és nejlonzacskóban hozta ide a kölyökkutyát, ha most berúg elfelejti megetetni a kutyát.
2013. júl. 28. 11:00
 16/22 A kérdező kommentje:
A kutya eredetileg a bátyámé volt, de ő nem foglalkozott vele semmit, ezért a szüleim nekem adták. Ja és nem enged el dolgozni, mert engem sehova sem vennének fel. 16/F
2013. júl. 28. 11:27
 17/22 anonim ***** válasza:

Ez nagyon szar helyzet,teljesen megértelek.És többiek,ne fikázzátok őt úgy hogy nem tudtok mindent!Én ahogy elolvastam,egy nagyon tisztességes kutyatartóval van dolgunk,aki az apja ellen semmit sem tehet...

A kérdésedre pedig...egyértelmű,hogy pénz kell,szóval ha ő nem ad,meg kell szerezni.Mond meg apukádnak,hogy te dolgozni szeretnél,de azt ne,hogy miért,mert még kiröhög(ahogy lejött),és ebbe nincs beleszólása.Örülnie kéne egy apának normális esetben...:/ Nagyszülők vagy anyukád nem támogat?

2013. júl. 28. 14:28
 18/22 A kérdező kommentje:
Sajnos a környékünkön nincsen semmi munka lehetőség. Anyám is hasonló gondolkodású, sajnos. A nagyszülők néha adnak de max 1000 forintot, azt is kb. havonta. :(
2013. júl. 28. 15:14
 19/22 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Akkor ez nagyon reménytelennek tűnik.Én is nagy állatvédő vagyok és tapasztaltam,hogy néhány emberre nem lehet hatni.:( Hát,talán azzal még bepróbálkozhatsz,hogy te is teljes jogú tagja vagy a családnak,és igenis van beleszólásod a kutyaügybe.Azt szeretnéd kérni,hogy jobban vigyázzon a család rájuk.Érvelhetsz azzal is,hogyha nincsenek meg az oltások vagy a chip akkor nagyon sok pénzzel büntethetnek.Ha a szüleid ezt is hülyeségnek gondolják,ott valami baj van.A nagyszülőknél is bepróbálkozhatsz,hogy együtt győzzétek meg anyud és apukád.Vagy megkérni a szüleidet hogy gyakrabban kapj zsebpénzt és cserébe többet segítesz a ház körül...tudom,hogy nem nagy dolgok ezek,de próbáld meg!Remélem egy kicsit is segíthettem!15L
2013. júl. 28. 17:54
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Az nagyon jó érv hogy hogy büntetnek ha nincs oltás és chip. Mindezt a szülőt terheli, és őket fogják megbüntetni nem téged! Esetleg megkérdezhetnéd tőlük hogy nem félnek amikor már nem lesznek képssek ellátni magukat, hogy ezt fogják tőled is visszakapni? Nagyon sajnállak hogy ilyen gyerekkorod van. :-(
2013. júl. 28. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!