Szenvedek a kutyaszőrtől! Másokat is érte meglepetés a vásárlás után?
Ma voltam a kutyámmal kozmetikában...
Az én havim szőre borzalom!!! Nagyon vékony, könnyen száll, könnyű belélegezni is. És rettenetesen tapad!
Nagyon utálom, ezért ma legépeztettem, de nagyon csupasz lett szegény.:S
Már bánom. De hullat most nagyon, így ezt láttam jónak...
Tudom, hogy ez a kutyám dísze és nem is szeretném őt másmilyennek tudni, de mikor megvette, erről fogalmam sem volt... Nagyon rossz.
Mások is vannak hasonló helyzetben?
A fokozottabb szőrhullást allergia is okozhatja. Lehet meg kéne mutatnod a kutyát a dokinak, aki meg tudja állapítani, hogy ez a szőrhullás még normális-e, ugyanis így látatlanból nehéz bármit is mondani, hogy ez a szőrhullás normális mértékű-e.
Egyébként az, hogy prémium tápot adsz és vitamint, még nem jelent semmit. Vannak kutyák, akik allergiásak a szárnyas húst tartalmazó tápokra (én ismerek nem egy ilyet) és csak bárányos vagy kifejezetten érzékeny gyomrúaknak készült tápot kaphatnak.
Ja és mivel ősz van, ez a vedlési időszak, tehát lehet csak az évszak okozza a fokozottabb szőrhullást.
De mint írtam, ezt látatlanban nehéz megmondani.
Igazából az én kutyám is táplálék allergiás. A csirkére allergiás, ezért is kap olyan tápokat, amikben biztosan! nincsen allergén.
Szóval, lehet csak a vedlés miatt van.:S
Köszi a hozzászólásokat MINDENKINEK!
Figyelj! Az én kutyám csirkehús allergiás és a legtutibb táp amit adhatsz neki az a Trovet, antiallergén táp.
Nekem az állatorvos ajánlotta és azóta nincs ilyen gondunk. Próbáld ki, mert mi is Acana-t etettünk ezelőtt,. de még az sem volt a legtutibb.
Trovet hepatic DL
Én is ezt ajánlom. :)
Erről még soha nem hallottam...
És miért jobb, mint az Acana? Több benne a vitamin pl.?
...hááát...
Ahogy elnézem ez nem kimondottan táplálékallergiás kutyáknak van kifejlesztve, egyáltalán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!