A kutyámnak most csepegtettünk a nyakára Frontline Combot viszont lefolyt róla, így már hasztalan volt a kezelés?
Figyelt kérdés
Tehát az eladó azt mondta, hogy legyen rajta 5 percig és közben legyen közben mozdulatlan, így is volt feküdt a földön és közben fogtuk, azonban a 4. percnél az oldalára feküdt, miután felállt nagyon kezdett vakarózni, most majd újra ismételjük meg vagy az erős vakarózás a siker jele?2013. júl. 24. 18:06
1/11 anonim válasza:
Nem kell ismételni. Kevés olyan kutya van aki 5 percig mozdulatlanúl áll a csepp után. Nem is hallottam ilyen marhaságot még. Én cseppezek kutya továbmegy és kész. De attól még nem bolhás, a dolog müködik.
2/11 anonim válasza:
Nem kell ismételni semmit. Azért ezt nem kell ilyen komolyan venni. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy mennyire hatásos nektek, mert nem épp a legjobb csepp.
3/11 A kérdező kommentje:
Hát a hétvégén még bolhairtó samponnal megfürdetem és rá egy hétre még egyszer, hogy a peték is eltűnjenek.
2013. júl. 24. 20:02
4/11 anonim válasza:
Szerintem használj legközelebb exspotot. Sokkal hatékonyabb.
5/11 anonim válasza:
A cseppet úgy kell rátenni, hogy a szőrét félrehúzod és minél inkább a bőrére kell csepegtetni, különben az egész nem ér semmit. Aztán két napig nem érheti víz, mert különben megint nem ér semmit...
6/11 anonim válasza:
Nem szabad egyszerre az egészet ráömleszteni a kutyára. Szép lassan, mindig annyit, amennyit elnyel a bőre. Akár máshova is lehet. És ez igaz minden csepegtető spotra.
7/11 anonim válasza:
Egy biztos: csak az a hatóanyag szívódik fel, ami a bőrére kerül. Amit a szőre iszik fel, az nem ér semmit. Én azért nem használok spot-ont, mert eleve két flakonnal kellene a nagy kutyámra tenni, ami egy nyakörv ára, és olyan sűrű az aljszőrzete, hogy mindet felissza és semmit se ér.
8/11 mokkagyerek.blogspot válasza:
Nem kell mozdulatlannak lennie. Én kb 3-4 helyre osztom el az adagot. Fontos inkább az, hogy most 1-2 napig ne érje víz őt. Eddig mi frontlineoztunk, de van mellette foresto nyakörve, azóta nem volt benne kullancs. Előtte advantixszal volt benne (akkor nyakörv nélkül). Sajnos nincs tuti védelem.
9/11 A kérdező kommentje:
Na akkor leírnám a tapasztalatot, ugyebár tegnap előtt raktuk a kutyára a szert, tegnap még volt rajta néhány élő bolha, ma már csak a tetemek, és már nem is vakarózik, nyilvánvalóan a peték nem tűntek el de ezt holnap egy fürdetéssel orvosoljuk és kész :D
2013. júl. 26. 15:43
10/11 anonim válasza:
Legalább 3 napig a csepp után nem ajánlott fűrdetni a kutyát, mivel erőssen csökken a hatása. A rajta levő peték is elpusztúlnak a kikelés pillanatában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!